A C T U A L I T Y – F A I T – D I V E R S….

België wil Syrisch gifgas verwerken.. zeker tot lachgas?

Obama en Merckel in Witte Huis, om verder afluisteren te voorkomen gaan ze verstoppertje en voor Doofstom-spelen, als een ‘Gebaar’ tussenhaakjes Obama gaat aan Angela la la Sexcuses maken, met zoveel Kabaal dat de N S A er Hoorndol va wordt en de hoorn op de grond gooit.

Topcrimineel van de Antrax-bende lees: Miltvuur, wordt niet zo milt over gedacht.

Time Warner heeft 200 miljoen over voor Bye Byeworks. Reinout K- oerlemans is al onderweg naar morgen nog rijker te zijn dan ie al was.

Michelle Martin –s-ex-vrouw van rien dutroux- heeft U iets aan te geven? Rien du Trou, ziet er dus geen gat in, moet klooster uit en gaat naar Italië. Voor mij ‘geenitalië’ vindt er geen Bal aan. Maar ‘ex-van’, mag proberen bij de e – vangelis zaadtie ongehoord aan de Bak te komen. Lukt dat niet moet ze voor goed terug in de Bak.

Staatsloterij en Lotto willen Fuseren. Dus dat wordt net op tijd alle Kerstballen verzamelen. Nieuwe naam : “Staatslottorij”

New York staat Maydische Marrymehuana tussen verschillende geslachten toe.

Doodschieten van man in Londen was Vechtmatig..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>