A C T U A L I T Y – F A I T – D I V E R S de 3 1 Janvier

F A I T D I V E R S

Justitie in Boston houdt een Marathon-zitting voor aangeklaagde van aanslag in Boston met als resultaat een Doodlopende weg richting Schavot voor de Schavuit. Dzjochar Naev klinkt als Jogger..

Kroller kunnen we het niet maken: Hanky Panky Groll is Oh kay? Henk is bereid tot terug keer Aúderen-partij. Of moet het zijn: Henk bereidt terugkeer voor. Voor of tegen? Oude wijn in Rot-zakken?

Heb zojuist een Géé-I-Déé-printer aangeschaft, zodat ik het niet meer uit mijn hoofd moet prenten of printen.

Ook in Amstelveen moet de leerlinkgen gedacht hebben : R O C the Boat ! Voordat we met slechte Cijfers worden uitgeloot.

Oil lympiërs mengen zich in Olie- Holie-debat en zeggen : trek anti- Homowet in! Genoeg Olympiërs die dat in Sotschi graag openbaar willen aftrekken. Of die Wee Ha van de Buren dat ook gaat doen tijdens zijn vijf-daagse –verblijf.. is nog maar de vraag . Die kiest natuurlijk voor de Króóningklijke weg-wézùh hier. En smeert ‘m naar het Holland Heineken haus mit die vrage : “Gibst hier noch Bier?

De K- Weekers in néédrland hebben Frans gevraagd, of ie dat ook spreekt om zo de Bloemetjes een bij Hollande en Valerie buiten te zetten.

Volgens gerucht draagt de Króóninklijke Déléég-gatie uit respect allemaal een Roze Onderbroeken-humort. Zodat ze het daar niet Bruin hoeven te bakken.

Bij het Kunstschaatsen is het Flikker-Flacken of wel de beroemde Flik-Flak niet toegestaan.

En de eergisteren uitgezonde Homo-Promo met de omgebouwde Opzijërige Man van de Blinde had de laagste score van Kijkcijfers ooit. Reden: ze vonden er geen flikker aan.

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>