A C T U A L I T Y – Door R I T A L I E N D raait D e W ereld en Arie Kanarie Boomsma écht doorrr

Dames en Snheren mag ik even Uw aandacht voor het vervolgende…

Volkert uinen van der Graaf t zich af, waarom er alsnog een diepgravend z-onderzoek moet komen naar zijn Beestelijk vermogen om over lijken te gaan. Terwijl velen vragen stellen bij de Geestelijke vermogens van F-Red Teevens worden er vragen gesteld bij het Geestelijke vermogen van Ritalinaire Kanarie Boomsma. Als die Man zich nou eens laat ombouwen in de Darkroom van de E O of K R O krijgen we eindelijk de Jezus figuur als vrouw-lijk-vertoon van aandachttrekkerij, waar artsen en Japothers zich een broertje dood aaan ergeren. Maar ja , De Wereld Naait gewoon Door. En ik ga binnen kort naar Avignon om mij door een achterkleinkind van Theo en Vincent een oor te laten aan naaien. A an D e H an D van de beelden die ik gisteravond zag, en de Niscussie over het gebruik van Rita-Lien, zag ik de Missbruik van onoirbaar-hoorbaar klets-gezwets over de buis gaan. Ik stel voor om al die Bad-waitor-proflessoren in de Dwangbuis te stoppen en per A-buis bij Paviljoen Drie af te leveren. Nog even en je kan zitten wachten, dat er iemand op staat, en op staat om omgebouwd te worden als Arie Kanarie Boomsma.. Dan krijg je dus twee Clowns , eh Clones. En als Volkert van der Généétische afwijking gecloned wordt… Nou dan wil ik wel als Pim Fortuyn terug komen op aarde want dan breekt boven natuurlijk The H E L L Loose ! En daar ziet Loes al natuurlijk hélemaal niet op te wachten. Want er waaide in de Hemel juist door die Losse Bloes van een Flodder een Frisse wind.. Maar ja, als Pim ook al weer afdaalt in de Spéél-lonken van Moeder aarde kun je er oop wachtten dat de Knopen van B-loes worden geteld. En op 1 vinger van 1 hand nat Ou en Niew blijft er weining over om nog een Vingerwijzing te geven aan ons allen hoet het nu wel verder moet. Er is maar één oplossing elkaar met K-U-keleK- U aan te spreken, ja, en niet met Kuttelekutland of K-Utrecht, want sinds de Kuttechizaadtie is het nooit meer goed gekomen met Het Geloof in ons zelf !! En al hélemaal niet met de Vooruitrechtsspraak in dit land. En daarom P-er –V –i-V –i-séren wij ons Ver Réchts-systeem, en trekken al onze Rechts-waarden onder het Tapijt vande aardgas-ten uit. En liggen allemaal ondersteboven te kijken naar onze eigen verloedering van de Samenbebeving………………………………………………………………………………………………………….

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>