A C T U A L I T Y – De afgang van een op-straat-sick-cretaris

De afgang van een op – straat-sick-cretaris door kamerleden die Toeslagen..

Mevrouw de Voorzitter : Ja eh, ja nee ik kan het zo 1 – 2 -3 niet vinden..Dan Schorseneren wij de vergadering voor..?.. Einde oefening.

Onverdraaglijk vlak-bij z’n Dondergang gooit ie De Schanddoek in de ring. Dá’s een hele belasting minder in de Wee Wee hours of the Morning.. De Wee- kers op de taart die moest in mekaar storten, likt ie zijn vingers en de wonde af. De Wonder-schone mooie gelikte Boy-wonder ging aan de Warrogante Naïveïteit ten onder. De zachte Géé werd een harde Godver de God-ver: Wat nou weer? De onderste Steen van de Bijbel-belt-wel-weer kwam als een Luctor et Emer- Gó Gó boven. Maar de Meerderheid van , was er niet van onder of Dondertse boven nou eens op ! Niet de dagen maar de se conden er wat van waren geteld. De Rherddertjes lagen bij Nichte en nachten in het veld. En daar hoorden zij de Engeltjes in de Eerste Kamer al zingen: Wanneer ga je nou es springen? Van de Hoogste Blaaskaaktoren en ander Kerkkoren, zongen zij in Koor : En core: We don’t one-t-you any more. Dus werd het vannacht niet Kiezen of delen of : “Kiezen op mekaar!”Maar tanden-knarsend Aftreden, als enig goed gebaar..De Politiek is hard, als je de Warrogantie van je eigghe Gelijk onder-schat. Dan liggen de Lemmingen van de Tweede Kamer ook op de Loer, en roepen Encore: Stop met dat geouwe hoer! Pak je biezen en ga over de Bielzen van je verleden terug treden. Ga er als een Trein in de Dief van de nacht er van door Bye Bye See you no more. Maar de Moraal van de Crux in de onontkoombare af-gang was wel de opmerking van De Liemboerger Twan Hys.. Wat een afgang, dat hoort toch niet in de Tweede Kamer thuis. Dat was de Cruciale Dood-steek onder water en Tafel van de Kamer. Het huys was te klein, en de twijfel zat al jaren in zijn ontkennende stem van overtuiging. Wat blijft is de Buiging van zijn falen.. De Wéé-kers je gebeente: ik zie ‘m al boven het Liemboergse Landschap verdwalen

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>