A C T U A L I T Y – “Pas op : Ook Drhomo’s houden U in de gaten…”

“Pas op : Ook Drhomo’s houden U in de gaten…”

Ook Snowden plannen om iemand als de kogel door de kerk is, door het hoofd te jagen. Redtward, eh Edward denkt dat N S A-C I A Snowden – plannen heeft om hem om te brengen. Ja, die kun je nog eens om een dodelijke-boodschap brengen, alhoewel je daar geen boodschap aan hebt. Jammer dat de C I A niet de plek des onheils ook niet via Google-maps kan déter- of elimineren. Want als ze wel de plek des nonheils zouden weten, zouden ze de beroemde Diplomatenparaplu uit de geheime kast kunnen halen. Maar ja, dat is nu voor de C I A een brug te ver. Maar er zijn toch wel meer ‘doodlopende-wegen’. Ooit een T V –serie gezien dat bij het opstarten van je P C het scherm en de persoon die er voor zat de lucht in gingen. En sinds Homeland, is natuurlijk alles mogelijk. Misschien heeft Obama’s speech van afgelopen week wel de klok geluid van: tot hier en eternity, en niet verder.Ben benieuwd hoe Edward snowden eigenlijk zelf zijn tijd doodt?

Hoe Chodorkovski zijn tijd doodde, is nu dus wel duidelijk geworden. En dat ie het overleefde is geheel aan Rasputin te danken. In een Interview gaf Chodorkovski aan, dat een decreet van Rasputin aan de medegevangen het advies was : Chodorkovski niet te doodden. Dood goeie man die Rasputin.

Verder heeft de halve wereld weer zijn tijd gedoodt met het op je vingers na-tellen van slachtoffers. En is het op de Vinger van een hand na te tellen , dat de vredes-besprekingen in Genève de hand in de Troefkaart van Assad speelt.

Victor et Lémergo Janoekovits kan geen afspraak meer maken met Rasputin. Waarom niet zult U zich afvragen. Antwoord is simpel: Hij is voorlopig bezet. Alleen het Toilet is nog vrij. Want hij kan van zijn volk de pot op. En met zijn billen bloot.

En zojuist komt bericht binnen dat Homo’s gewaarschuwd en welkom zijn , als ze zich maar aan de wet houden.. Wet Wet Wetten dass dat ze zich daar geen Flikker van aantrekken. Nee Sotschi’s Nolympische Winter Games zijn niet door een Cockring te halen..

Volgens Intieme-geruchten krijgt Rasputin van Obama geheime Drhomo’s die alle ‘deelnemers aan’ in de gaten van de Darkrooms van Sotschi’s houden.

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>