A C T U- S-H I N T- U A L I T Y – Shinterklaas is vanvond een Storm in een Glas water-katerr

“Pie-hiet kom nou, hopelijk heeft U geen Black-out!!”

Hóór de S T O R M snaait door de Bromen : Staffers snaakt Uw Winst-geraas. Het Heerlijke Avondstje is gekomen! Schat : “Doe die Deur dicht!”Want die Geitten-wollenSok van een Buurman , krijg ik een sick van. En zeg tegen die Kolen-man dat ie geen Kolen op het vuur van de Zwart-kijker moet gooien. Ge-roet de Shint..

Dat Bernhard uit een ander vaatje tapte dan De Roy van Zuidenwijn, is wel duidelijk geworden nu die zelfde Roy dankzij diezelfde Burnhard een zeer “Getapt”- persoon is geworden. En aangezien Bernhard die aanstaande Schoenzool, eh schoonzoon bezopen vond, is getapt worden natuurlijk een Logisch gevolg van een schitterend-ongeluk bij een gelukje dat Margarita Schoon-dochter van ‘Rita Corita van Koffie Lékker bakkie Koffie , Jongens wie lust er nog een? , nu weer teug is in het Royale hok. En Króóninklijke eieren voor haar geld koos.

Ondertussen heb ik een gedicht uit Hoorn des Overvloeds gekregen: met de tekst: Zovie-l choices in het leven; het is niet iederéén als Kadoos gegeven, maar het Lézen van een boek is in K-Anne en K-ruiken als ik de Veil – in – ga, maar in Hoorn ken ik alleen maar Zeil – in ga. Maar de S-Hint kent alleen maar Hoorn-dol des Overvloeds, en tegen de Storm in toch een Groets als van ouds, want met die Anne is niks fouts..

Ho Ho Ho Ho, gaan wij hier op deze dag 5 december overstag? Ja, dat is da afgrijsselijk aard van die oude baard. Hou je bij de feiten van de Poliniettisch waanzin van de dag! Gooi Roet in het eten van Mark de Zwijger, die namens de B-ond V-oor Z-wijgers en twijfel-aars zich voor den D-mme houdt, Afgekort de B V D zit wel goed bij de Vée Vée Dée. De G V D houden we geréserveerd voor de écht gelovigen, want Het Vloeken in de Kerk van de Tweede Kamer is ook afgeschoft, met een á! Want de Tweede Kamer ‘Ge-lóóft’het wel!

Geachte S-Hint U komt wel Dichter op de Huid dan de Rok hè? ! Zou U niet eens wat afstand nemen ! Want een Schimmel en een Rok, geeft véénéérisch wel een soort Anti eh artisjok!

En Piet ik wil je niet Zwarter maken, dan een Zwart gat , waar alleen Pieter-mannen die op Pieter-mannen vallen in zitten, en kom nou eens uit de kast Kanarie Broomsma, want ander s zegt ook deze S-hint : “Dan Flikker je maar op!” Wat weer niet geldt voor die twee Flikken uit Maastricht. Nee hee, hij zoende met z’n achter nicht! Dat heet Prhomosheksujuwéle Prinscest, van de bovenste Plank. Benieuwd of dat ook in R T L rel-de-rel nicht van Boulévardsement zit! Deze twee Pieter-nischtten vallen sowieso niet met elkaar te rijmen!

Zo deze S-hint heeft genoeg Stoom afgeblazen , en kiest met de ‘Stilte voor de Storm’ het Hazenkaasnazen-pad.

En , ohja, voordat ik het vergeet: De Kadootjes krijg je volgend jaar! Want U was nog niet Já Já Jááááárígggggggg vandaag. Piet heb jij nou een Black-ou of kom je niet aan boord. Ach een minder : “Géén Man overboord!”Goed-Hoed-den-avond! Piet kom nou !!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>