A C T U A L I T Y – Weet U wat er gebeurt achter de Hoes-laken van Onno ?

De Kerstballen mogen ook door Onno gezoend worden! Als je er maar een H O E S – Laken van Onno voor houdt!!

Hoes zijn Alternaaitiefe Ambtsketen ‘De Classieke Cockring’ moet hij bij nog een ‘K-Onthullulling aan de Hoogste Kerstboom opknopen, en zich zelf niet vergeten.

Hij mag namens het Overstuur van de Gemene doorsnede van een Kut boom ook de kerstballen en z’n alter-ego Kerstpiek niet langer voor het Sheks-juwele en strujuwele Klokken-spel van de Kerstman aan zien.

Wel mag hij weer de ‘Flikker-op-balletjes”van het Naaitionale Bàl-let-me-go ophangen, voordat ie weer in Spagaat gaat met de Rose Maillot.

De Boulevard van Maastreech is voorlopig wegens het in de Nek hijgen van de Burgemeester voor het Publiek afgesloten. Alleen De Darkroom in die zijstraat blijft open, in de hoop dat je daar dan weer geen Flikker ziet.

Naar nu blijkt zijn alle Passages in het Kloot-Dikthee der Neerwaardse Thaal uit de uitzending geschrapt. Waar door zelfs de naam van ‘Kees van’ er met een ‘l’, er bij gehaald moest worden. De letters ka U en Thee van de Kloten-ballen zijn voorlopig op de computers van de gemeenteraad Maastreech uit het Currucilum Vitae van O H gehaald. Waardoor er weer ‘Slim-bézig’ veel ge-ohaat ontstond..

Door alle Commotie , heb ik gisteravond Het Kloot-Dikthee der Neerlantse Thaal gemist..Dus zal ik straks mij op de ‘Uitzending gemist storten’, zodat ik mij van morgen voor den doven hield en houdt.

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>