A C T U A L I T Y – Wassende Maan – benieuwd of we daar tegen opgewassen zijn

Man off the Year heeft Progrommatische plannen met de zoek-kraïne!!

Ras- Putin heeft het over ‘Progròm’ van de Kievietse-oppositie! Toch eens Het oorlogs-verleden van Rasputin vergelijken met die van Waffen-feite S S van de Poliníetticuss my asstublieft. Nou wist Heer Aantjes Lou-loenen van de Jong, maar van Lou de Palingboer, had ie dan weer wel gehoord. Daarna hebben wij nooit meer iets van den Heer Tr-aantjes gehoord, alhoewel hij als Die-érecteur in Het Tenten kamp moeilijk momenten van zeer-ra-peutische-verwerkingen heeft gehad.

Het is vandaag nieuwe maan, op dinsdag. Dus hoop ik dat we niet allemaal Manisch-néépressief worden. Want dan wordt het toch wel tijd voor een Nespresso, die Sex-presso de Héétero-zelfkant van de Kast-ontkenning niet onder ogen laatr staan zijn Kerst-ballen wil zien! Verder is die Acteur net zoals Kanarie Boomsma eernstig Oh Kay !

Wat niet Ogay is, zij de Piloodzakken van Ryan Air die eens de Piloten-knuppel in het Hoenderhok moeten gooien! Niet te geloven tweemaal geld meenemen, om úberhaupt te kunnen vliegen. Volgens mij wordt het tijd dat iederéén bij Verraaidman-air over stuur raakt. Rayan Air is volgens menigeen ‘Laag-bij-de-grond!’

Over ‘laag- bij- de- grond gesproken,’ steeds meer Nééderlanders raken in de w-armoede, en daar zak ik van door de grond. Wat weer niet te rijmen is met het feit dat steeds meer Nee-der-landers Sex-tasy gebruiken, en dan bedoel ik het niet voor het slapen gaan.

En Zoekraïne moet het zonder de I S O N doen, want die is als Sneeuw voor de Zon opgelost voordat het de Tweede S T E R- reclame van Bed-léé-hem-neer bij de Kribbe kon woorden kunnen niet omschrijven, wat Rasputanowitsch met zijn Progrom-matische jattitude precies bedoelde. Bedoelde hij te zeggen dat Timosjenko door Jakoefiets nog steeds in de Archipel Goelag van Oekraïne wordt vast gehouden. Of dat de Neúropeïsche U nie-t zei rasputin, buiten de D-eur-opesch U niet werden gehouden? Het is duidelijk, dat we een barre Winter krijgen, dankzij The Great Dik-thee-tor is de d-eu-r voorgoed dicht, en voor de démonstrante voor goed dicht geslagen. Misschien gaan ze de tenten weer opslaan. Kunnen ze den Heer Aantjes die van ver-wanten weet misschien ver-raad-plegen. Want uiteindelijk heeft iedere Ha Ha Poliníetticuss my ass-tu-blieft goede in-tentiess

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>