A C T U A L I T Y – Met zo’n achternaam ben je wel van een mooie Vooruit-vaart-verzékerd!

Met zo’n achternaam ben je wel van een mooie Vooruit-vaart-verzékerd!

Met zo’n achternaam ben je Achnéa van een Délationele Uitvaart verzekerd! In Zuits-Afrika en Namibië niet te vergelijken met Libië, zingen ze nu het moderne Kyrië-Éleïson. ‘Free Nelson Mandela’. En al mijn hele leven denk ik aan die Uitvaartverzekeraar. Als één ding zeker is, is het feit dat Nelson Mandela zich ook op Robben-eiland niet liet kísten. Free at last Free at last. Twee Iconen. Als dat maar met Kerst geen Drie Iconingen wordt..En reken maar dat wij ook in Zuit-Afrika nu de Zwarte –Apartheids-Piet krijgen toebedeeld namens het Vock-You-verleden ! Oh-verleden!

Zo de S-hint is weer het schip in, en alle Zwarte Pieten kunnen elkaar weer in Spanje de Zwarte-pieten –troefkaart toe-spelen, maar ondertussen staat het water nu tot aan de Kade en de lippen van heel Néé-der-lant steeds minder in zicht. Néé-der-lant wodrt even a la Watersnooit-ramp inmiddeld een onstuimig zee-gezicht. De Kades staan Blank , en het bankje waarop wij zaten , wordt een Strandbank, met aangespoelde verlaten op de Lijnbaan van Rotterdam. Met in mijn achterhoofd het lied: Toen wij uit Rotterdam, net op tijd vertrokken. En Jhonny Hoes : met Och was ik maar bij Moeder thuis gebleven..Achja, geen woorden maar daden! Dat had Nelson Man-Déla ik verzéker U , al heel vroeg begrepen.

De Roy-aal van Zuypenwijn blijkt nu ook in alle Kroegen te worden afgetapt.. En mijn zoontje van drie zei tegen de Kerstman , mag ik de Ballen er nu in hangen? Waarop de Kerstman zei: “Dat hoeft niet. Die hangen er al!” Maar ja, met de K-loting van morgen in Trio-Coruptzo in Bra-ziel – lië, zou Frits –alles Kids van Turenhout zich in het Graf omdraaien.. Ik zou morgen-avond graag die andere trekking van de Fix-matches wel willen zien..Corupta et émergó-gó : Ik worst-en Bor-stel en kom boven..Corrupta Non Olet .. Mani-poolatie.

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op A C T U A L I T Y – Met zo’n achternaam ben je wel van een mooie Vooruit-vaart-verzékerd!

  1. de taal zegt ‘t al – maar je moet er wel oren naar hebben – heel knap opgevangen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>