A C T U A L I T Y – Há há : Vrijdag de dertiende en Paarse Vrijdag..

Vrijdag de dertiende en het míst zijn effect niet vandaag!

P- ers S- oonlijke V- oorkeur van Cocukelecú-rieusiteit en veel K-leedvermaak in de Kleed-en-wreedkamers..

Maar ook de Nexécutie van de Kerstboom is aan zijn Kerstballen opgehangen. En je moet niet alle Schuld en Boete van een trainer aan één H-oorzaak ophangen. Hoewel je niet hoorbaar doof kan zijn voor een Doven-stalker!

Als je vandaag niks ziet of over ’t hoofd ziet, mist je niks, alhoewel je de mist in gaat, raakt niet iederéén er overstuur van..Maar als je op Zondag naar de Mis gaat..En ja, mijn vadr ging nooit naar de Kerk, die geloofde het wel. Die ging naar zijn Privé-miss. Daar is weer niks mis mee. Want onder de rokken van de Past hoor was hij niet geïnteresseerd! Dat was een kruis-teken aan de wand, spijkerhard aan de muur genageld.

Vandaag 10 jaar geleden : Ladies and Gentleman ! : We got him.. We? Wie? Oh Saddamned Hussein.. zag er geen gat meer in, toen ie uit zijn hol kwam. Hoe ze dat deden? : “Gewoon een Schop onder zijn Hol! En geen Schip-hol! Alhoewel hij er dus toch is ingevlogen.. Drie jaar later rond deze tijd werd hij Saddamned Hussein rond de kerst opgehangen. Enniet de Kerstboom of de Ballen. Wat is het toch dat Politieke Leiders, eh – Dictators rond deze tijd worden opgehangen? Of genèckxécuteerd!

Vandaag is het Paarse Vrijdag.. De wat? Het is toch kerst-tijd? En geen Pasen? Of roze Vrijdag? Nee ja, eh, op de Bemiddelbarescholen worden vandaag de uit de kast komende leerlingen geëerd! En alle Hétero-leraren dragen uit respéct paars. Maar ik ben benieuwd wie de K-aars draagt en ‘m in de Flik steekt, om ’t al-licht van de Nieuwe Keleren-kasten te ‘k-ontsteken. Meestal doe je dat op ’t toi-let-me-go! Ben benieuwd wie er vandaag ‘Heel-al-licht-ontvlambaar is! Homo’s zijn een Klasse – apart !

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>