A C T U A L I T Y – Groeten van de Lekkerste Oliedómmebol Joshua

De laatste woordkruimels en wat Krenten in de pap..

Roger Federer krijgt met z’n reserve bal derde kind

Ook Sint- Piet-ersplein, mag geen Zwarte Rook meer maken als het aan de Anti-groep ligt.En het mag ook niet meer Zwart van de mensne staan op het Pieters plein!!

We duwen schade-vergoeding richting Schuld-gevoel.

Piloot Poche, vindt vier jaar, niet om te vieren. En vliegt tegen alle muren van zijn cel op.

Vier jaar op rijste-brij zit Markkramer gebakken als de Slimste lekkerste Olibol, en zijn alle concurrenten dus Oliedòm…?…

Volgens K.N.M.I komt 2 0 1 4 nu al aanstormen…………

Bob de Jong door de bócht: heeft nu extra-tijd om te spelen, maar niet in Nó-lympisch – verband.. En wil graag de Scheve-schaats in ruilen voor Rotjes en Rot op bij Sven Kramer..

Linda de Mol wordt ernstig bedreigd. Toch niks aan de Hand. Ze is geweoon aan haar naam verplicht om ondergronds te gaan. Kan niemand haar Mollen tóch??

Veroordeelde Geestelijke in de U S A is op Kruis-tócht- hier vrij gelaten. De Geestelijke was er ‘Vrij-gelaten’ onder.

De Mos-slim-bloedderschap ontkent alles, en heeft geen Bloed aan zijn handen, en dat zeggen ze met een Schoongeweten-en-verleden?

Naar nu blijkt werd de Kersttoespraak van W A van Turen in de Studio’s van Mollah Akhbar Moskee opgenomen, om de Minnaredthetwel te Mintegreren in de Samen-beléving.

Geert Wilders-staakt-U Wild-geraas blijkt naar nu is bekend geworden, de Kerst-en Nóël bij Mevrouw Le Pen te hebben doorgebracht. Dus verder commentaar is overbodig: Om dat dat met geen Pen te beschrijven is. Terwijl ik toch thuis een Linkse –handige Pen heb..

Zo te zien zat Andre Rieu gisteren gebakken met de Thostie band, maar de Tostieband-leden klonk het als Muziek in de oren..

Ondertussen komt de Méél-ligheid mij nu al uit de oren,want ik als grootste Olibollendóm, zit al dagen gebalkken in de Magnetron..en kijk door het deurtje wat maar niet open gaat. Wekker is ingestel tot voor bij mideernacht 3 1 December.. Dus tegen die tijd ben ik geen Olibol meer maar een Opgeblazen Kikker..Ik ben de kwaakste niet. Dus mocht u morgen niks meer van mij horen, maar wel een grote knal tot ver in de Oeral, is er aan mij niks verloren.. Maar ik hooop dat er voor U nog genoeg Krenten in de pap voor 2 0 1 4 zijn..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op A C T U A L I T Y – Groeten van de Lekkerste Oliedómmebol Joshua

  1. Joshua zegt:

    Mevrouw ik voel mij zeer vereerd na al die jaren dat U met Uw vrouw mij nog steeds leest. of volgt..Ik hoop dat ook U met Uw omringde -vrienden- vriendinnen-beminnende een goede K-aarsverlichting mag zien.. Met als enige réétsultaat.. In 2 0 1 4 Het Eeuwige Licht..`Héél-Àl- Licht Joshua Hoogveld

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>