A C T U A L I T Y – En we blijven maar Vrouwehoeren over die Vhoorzit-ster van de Tweede Kramer..

Sell Vis; Sel Vies: mijn Jadvies : At you’re Zeur – Vistocated advice : All politician tell in favour of themselves Lies; Lies; Lies……………………………..

Het wordt vandaag een Selfiestuïstische Stuyvestein voor de Pay van de A – rrowgantie in de Zw eerste kamer. En dan gaat er bij de Regerings-fracties van een ze-konden-er-ook-niet-fiets er vandoor aan doen , Het Duyve-Fuyffestein dak er af. De regering heeft er nog aan gedacht om Peter Koele-Schmuluwitz uide jaren – zeventig in te zetten. Maar zo Geer &Goor willen ze het niet maken. En om nou de Tongzoon van On – No- in te schakelen, – zoals Boze Judas-penningen die omgekocht zijn beweren, is nou ook weer niet waar de Hé – ter- Oh’s op zitten te wachten.

Het gerucht gaat dat via de Damesklets van de Darkroom, er over de Vooruit-kramer-vhoorzittster die niet goed kan luisteren, en geen gee H- ooren-náár heeft. Stuur haar naar de Neven-of-nichtten naar.. Maar even zéér-rieheus waar, ook André Rieux is ingeschakel om de Vhoorzitster Tweede – Of – Derde-rangs vitriool te laten spelen. Vandaar dat in een fractie van een tweede uitkramer-seconde in de Darkroom met een glas Schots en Skeef onder de Rokken van, er vinger-overleg in de aanwijzing is geweest. En er was zeker geen sprake van Rok a round the Clock met de Kramer-vhoorzitster.

Nadat alle vhoorzitters van de tweede Kramer-fractie zich hadden terug-getrokken als voorbeeld aan de Vrouw, is het nog maar de vraag of zij zich zal terug –trekken.

Naar het nu schijnt gaat het gerucht dat Meneer uit het dak van de Duyvensteijn in ruil voor de Ja-stem , na de Stemming onmiddellijk de Vhoorzitstershamer van die Dame over neemt, waarmee weer de Politieke Spykers op de Kop zijn geslagen.

Ook de Koehandel in de Tweede en Eerste kamer zijn ons niet vreemd. Het blijven boeren daar in Den Haag. En dat Die Blonde met zijn Spacekeek- er- naar uit Polied-tie-kuss my ass tu blieft… niet De Politikus van het jaar is geworden.. Ik wist het : Een Vandaag wordt nooit de Twee van vandaag!Want wij blijven met het woord van het jaar ook erg S E L F Í E S !!!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>