A C T U A L I T Y – Operatie Verdonkere Manen van Zwarte Pieten door Lucas-ZiekEnhuis míslukt!!

Operatie Verdonkere Manen van Zwarte Pieten door Lucas-ZiekEnhuis míslukt!!

Iedereen is van de kaart,  dus dat scheelt met Kerst een hele boel kaarten. Hoe zou het met Johann Kaart zijn, En met Caroline Kaart. Toch es aan-kaarten waarom het Lookass-ziekenhuis de Zwarte Piet verbant? Dus maar eens de Zwarte Piet aan het ziekenhuis uitdelen. Dus ‘aan-kaarten’ van gesprekstof geen gebrek. Ik Repete: het Lucas-ziekenhuis zaal wel een Black-out hebben gehad. Wat bij de ‘operatie- vuile handen’ of daar maken we onze handen niet aan vuil ’verslaaffend’ schijnt te werken.

Naar nu blijkt ook Estelle van de kaart te zijn. Ze heeft gebroken met Badr Hari. Nee ze heeft niks gebroken, daar moet U geen enkel-verband tussen zien. Tegen zo veel Bed- Publicity viel niet op te boksen. Ja, Estelle met een Fluwelen Handschoen lukt dat ook niet. Maar ze schijnt wel een Ver-bruidtsjurk-off voor de next White party B-estelle-d te hebben Maar ja, met hoorkaankrat 300Km/ per Uuur blijf je daar niet mee overeind. Dus zal die Afsc-Huwlijks-jurk-off wel als Badde-sprei in een niet meer bestaand land belanden. Als Hulpgoederen voor een driemaal Vijf-actie, waarvan ik me afvraag of dat met zo’n Hoorkaan wel op de bestemde plaats aankomt.

En nu het Rode Kruis de angst om het Goede Hart slaat, en Tonnen aan Rijstebrei van ellende worden bestormd, terwijl je toch zou hopen dat die Storm niet in een glas water zou gaan liggen. Maar het Lijk nergens op, qua Stank voor dank, overdreven te zeggen dat tegen zo’n Ramp niet valt op te zwemmen. En ik heb begrepen dat de KoHooning de Colére van de Keizer-Bodega gaat schenken. En de ‘zienniksdus’ eh Cynicus, geeft het boek “wat zien ik“dus zelfs niet Cadeau.

Door alle Rampen kan dit er ook nog wel bij, dat Shint er Klaas zijn Reis naar Holland heeft gekanseld, en dus niet van de Kansel spreekt, maar richting Viele – Píjnen is gevaren. Met gevaren voor eigen risico.  Want de Sint staat te boek als: Verdacht van Zwart-handel. En de Shint kan als Schijng-heilige ook niet naar de Paus , op het Shint Pietters plein. Want dan komt er in Rome – Drôme een hele lange Pause.

Ondertussen worden de Ra – Ra – Boys door Deijselbloem op de Korrel van tevoren-be-verdachte Ra Ra Rade, en voorkennis in voorlopige Hechtenis van het Lucas-ziekenhuis genomen.  In die tussentijd krijgen ze in de Operatieve-crisoleer-cel het Zwarte Pieten kaartspel. Om de tijd te doodden, zodat het Bestuur van  het Lucas ze nooit hoeven te opereren.  Het wordt tijd voor een Flash-mob met Zwarte Pietten naar Het Lucas-ziekenhuis !!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>