A C T U A L I T Y – Ook last van een Black Out vanmorgen?

‘Ook last van een ‘Black-out vanmorgen?’

Annie Reuver, laat ik daar maar aan denken, en in gedachte een liedje zingen, want verder steek je van zo’n bericht niks op dan een kaarsje aan te steken. Verdere berichtgeving kan in néé-gá-tiefe zin averechts werken.

Het wordt vandaag voor ‘Het Echtpaar’ een hele verzoeking om niet Green Green Pies of homo te zingen. Hopelijk heeft ie genoeg bagage in zijn ‘Krooninklijke Waterhoofd’, om een einde aan de Tsaristische Door-sage met Rasputin te maken.En ben benieuwd wat het K C O vanavond op het Gá Gá Gálá lá gaat doen. Als ik vanavond dirigent was zou ik met een ‘openingsnummer van Pussycat komen!’ En als ik Wol – ga-spinnen zou ik je op de Wolga nemen , om maar iets te verzinnen. Of met Gert aan de On-diplomatisch weg-wézùh Timmeren.
Maar Rasputin is niet gek, die heeft de zaak wat Green-Pies betreft, om over dat Gezeik af te wezen allang net zoals de Warchipel-Koe-lak aan iedréén Für immer Diecht – ge – Timmert!

Ik hang komende dagen aan de Lippen van Zwarte Piet, die voor mij nogsteeds door een ‘ringetje te halen is.’ Maar wel gaat Kleur bekennen, om een Lippen-dienst aan de Kleurrijke Tegenstanders te bieden. Dat wordt ‘Roe-de-lopers uit rollen’, om op de been te blijven met al die ongezouten Peper noten-kloten-kritiek. En de Zak , die dat allemaal teweeg heeft gebracht , dicht ik geen enkele miscriem minatie toe. De Paper-voet-noten * dicht ik ook geen enkle-Míss-interpretatie toe. Maar er schijnt wel een probleemje met de aankomst van de Pieter der Pieter-bazen te zijn. De Opper Pieter baas P R, mag geen P R meer zijn, omdat die PDrömer al een paar jaar boven bij de Oppersint is. En alle Kindertekeningen die voorgedrukt zijn, als of het ‘geliegd’ eh gelogen staat, moet aangeplast worden, omdat de Kleintjes, wie daarop lét terketêtte, de Zwarte Pieten , voortaan Kleur-pietten moet noemen, en als zodanig ook moeten inkleuren. Ik hang aan de Lippen van de Zwarte Moorbellen. Volgens mij krijg ik steeds meer last van een Plastvervangende Schaamte en ‘Blek-oud’ ! eh, Black-Out !!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>