A C T U A L I T Y – Néé hè : Niet weer over die Zwarte….

Nee hè : Niet weer Zwarte Piet … alhoewel die Zwarte Piet van …… 

De Goed-onschuldige ‘g – Heiligman van Suriname, die sinds zijn arrestatie in Pa-na-ma-kanaal, mag sinds zijn arrestatie geen naam meer hebben. En heet voortaan    ‘D – B’ Ofwel ‘De Bank van.’ Nou wil ik geen Zwarte Pietenkaart uitdelen, maar U gaat mij toch niet vertellen dat D B X-tra bewaking krijgt voor…Zo voor-naam was ie nou ook weer niet. Zijn Vader Shint nu op wraak, of is dit nog maar het begin van het ‘Neusje van de cocaïne Zalm.’ Maar hij is toch Hetero, dus wat C O C met A ïne temaken heeft is mij ook onduidelijk. Nee Suriname en zijn verleden komen nooit van de verslaafde Zwarte Pieten-handel af. Maar jje kunt wel zeggen dat bepaalde Zwarte Pieten behoorlijk Het Surinaamse Schip ingaan van de Verslaafde handel.

Op zoek naar de Z-intocht van het Mega-Witwassers-leven moet je bij de Ziellégale Goksites zijn, die dus blijkbaar in Nederland hun basis hebben. 110Miljoen euro, tachtig woningen in beslag genomen. En het is nog niet eens kerst of het ‘Oliebollen-domme Monopoly-geld’ wit-wast zich door het land heen.. Nee dan kun je beter gaan handelen , of Handel bedrijven met “Chinezen’, maar daar moet je als Sinister-Président natuurlijk niet je neus  voor ophalen. Maar dan heb je als Handels-délegatie wel de kans dat je door de Douane of Mareschausséé, als je op Schiphollandt, bij de Neusvleughels van iets aante geven wordt genomen, als Mark wordt aangehouden. Wederom steekt Hans Brinker – léés : De Douane daar bij Mark Rutte in z’n Hòl – land een vingerstokje voor..

Maar dat doet me denken aan die ‘getatoeëerde man’, die op zijn achterste benen, een tatoeage in en op z’n     H O L – landst liet aanbrengen met de Reetgoeie Tekst ‘Ingang – Verboden!’ Nou is Mark geen Tatoege man, maar je bent naakttuurlijk wel gebrandmerkt als op Schiphol ook op je Antecedenten van de Bruine Ster wordt Ge Vivisexioneert.Want dan ben je de ‘Bruine Piet!’

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>