A C T U A L I T Y – Michelin.. Zie jij ook die S T E R van Bethlehem?

Ik zie een S T E R

Eigenaar van Restaurant ‘David Ster’ hoopt vandaag een Michelin Ster er bij te krijgen. Want een vallende ster is tijdens Chanuka een Omen et nomen.

Over vallende Ster gesproken: De oude Napolitano no zei dat tegen Berlusconi: Geen Haar op mijn Hoofd die jij niet meer hebt om je Gratie te verlenen, De oude Heer houdt zijn Poot tegen over Berlusconi stijf, die daardoor weer Stijf van Woede is .Maar wij allen zeggen Graadzie ja! En komende Woensdag is D-day: wat staat voor Deadly Day ! De Dood of de Gladiatoren. Want Gladiolen zit er niet in. Alhoewel op een graf …
Over Gha nu K. gesproken. Obama belt met Néé than Ya hoeverder na Iran. Want de Chanuka kaars blijkt nu door akkoord aan twee kanten af te branden. Dus dat wordt tegen Kerst geen livht in de atomaire-duisternis.

Dat het leven soms om te huilen is was mij al bekend. Maar volgens Inge Hempel Psychologe er niet om, is het béter om Hard te huilen als die man een harde Plasser heeft. Ze sprak met 4 7 veroordeelde en 20 makers van kinderpornoy’s complaint. Het is dus nog steeds oplàssen-geblazen.

En wat hebben Cool Cat, Wibra, en Prénatal –gemeen? Dat Minister Ploumen van de Bloumentjes-jerk die drie op de Zwarte Lijst van Kinderkleding-misbruik heeft gezet! Ook dat is om te huilen.

Maar ja, de Minister weet natuurlijk niet dat wij hier allemaal worden uitgebuit door onderbetaald –personeel van de Belasting-dienst. En die ons ook nog, als je niet op tijd betaald , hélemaal uit-kleed! En aangezien de kleding nog steeds de man maakt, mevrouw de Minister staan de Dames dus allemaal voorskut.Zouden de Kleren van de Keizer ook door personail-them in derde wereld landen worden onder-betaald?

En dat we in Néé-der-landt een Sperweruil vreemde vogels hebben wist ik al. Maar dat Vogel-spotters weer massaal bij een Vals bericht Zwollen bezetten.. moet niet gekker worden in dit land. Maar als een Crimineel er van door gaat. Dan is de Vogel gevlogen! En dan helpt een Amber Alert naar die Vogel-spotters ook niet meer. Toon Hermans zou zeggen: Vogeltje wat zing je vroeg

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>