A C T U A L I T Y – Meneer Deijsselbloem: vond de S P – Altijd al ondergewaardeerd

Meneer Deijsselbloem: vond de S P – Altijd al ondergewaardeerd

“Tahaal noch Téékhen heb ik al Wééken Goordonnaal nat Het Kloot Dick – Thee der Nayder-lantse Thaal uitgekeken”.

Ook last van R L S –indroom, of R L S syndroom. Nou als er een is, die daar last van heeft is het wel Sulvio Bertlustconi rauw!! Want ja, bij menige vrouw gaan de beentjes heen een weer, als ze Sulvio zien.. Maar als Sulvio Ruby-Tuesday ziet, wordt zijn R estless L u L – Syndroom F-áutomatisch geprikkeld! En dat Sulvio teleurgesteld door die ‘Straats-greep’ er niet kan inkomen!! Ha Ha, is als commentaar een Boemganihilistische uitdrukking.

Ook gister naar een Slaap-verwekkende “May day – May day van Lie-ën- air gekeken..van Reporter? Van wie ? eh, sorry Ryanair! Oh, die maatschappij van: “Pilood-om-f-oud-w-ijzer?” Accident waiting to happen! En iederéén ‘vliegt en liegt er in !” Volgens mij moeten ze die eigenaar wegens Lie-a-bility-oppakken! Die eigenaar ‘lóóg-er-niet-om.’

Standard en Pooer heeft de Tripple Trapple – A- status van Sinter Klaas verlaagd. Na het Zwarte-Chinéé-ze Black Pete incident! Waardoor de Binnenkomst van onze toekomstige echte Koning als Waterhoofd bij Scheveningen morgen niet aan land kan komen! En dus het Zwarte Pieten-pak aantrekt en schoorsteensvoet per Stoomboot-afblaasschip naar Hiss- Spanje vertrekt ! Het Bureau van ‘Miscrimi-natie-der-Neederlanden’ heeft Góór-dòm-Sanitaire Hulp aangeboden, door hem als Ghulp-piet na zijn omstreden voor-uit-spraken ‘Zwart’ te maken! Zodat hij er toch weer gekleurd op staat.

Zorg van Kanker-patiënten onbetaalbaar, waardoor de Medische Zorg overstag gaat, en iederéén de ‘E-sigaredt het wel’ als een Opstéker ziet !

Naar het nu zich laat aanzien is de Spectaculaire I S O N Eye Sun ofwel de Eye Son of Bethlehem een Vallen Ster geworden. Waardoor wij met Kerst geen Ster van Bethlehem zien! Maar met de Kesrt met tegenvallende B-stèrren op de buis genoegen moeten nemen!

Voor Miljoenen aan peren nar China! Dankzij de Hollandse Handelsgeest zien zij dus Het Kerstlicht! Of moet ik ‘Peren niet met Aflhaalschilézen vergelijken?’ Ben trouwens benieuwd, hoe je nu goordonnaal volgens Het Ónt-groende Boekje Der Néé-der-lantse Thaal Sjienays schrijft? Goeden Morgen!!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>