A C T U A L I T Y : Herman van Veen zong het al : Hilversum bestond nog niet, elke zender had z’n eigen lied.

Hè hè , eindelijk eens iemand die de Stekker er uit trok!

Zara Leander had een prachtige stem, maar gisteravond zorgde Leanders wie anders er voor dat geheel Nééderland plat lag. Dat is niks bijzonders, want ‘met het oog op morgen. gaat iederéén om ’s avonds elf uur plat. En legt menigeen zijn oor te luister. Had natuurlijk niks met stroom-test te maken. Was het eerste signaal van de Snowden-plannen , omdat nu Nederland aan de beurt is.
Dus kom maar op met je onthullingen. Maar de echte reden, was natuurlijk het Natuur-verschijnsel van die Windslurf uit Wijk-bij-Duurstede. Die Slurfde alle Zenders uit de Lucht. En dan pas komt de theorie van de Siberische gron, dat Rasputin er achter zat. Want de Koude Green-pies-oorlog loopt via het Minternet. Als ze dat nou nog niet door hebben..

En via Het College-tour van Toine Huys komen we bij Malalla terecht. En terecht is gesteld hoe dat nou alllemaal kon gebeuren. Er was ene M a s h u d, die de opdracht gaf om Malalla te vermoorden. Laat nou die zelfde Mashoot to Kill afgelopen Vrijdag te zijn omgebraacht. Dat noemen wih hiet “Loontje-komt-om-zijn-boontje. En op 1 en 2 November zijn dsie niet Heilig.Terwijl ik er Heilig van overtuigd ben, dat dit nog maar het begin van de Retaliation is. Misschien is G * D wel een Planeet. Die andere Planeten heeft verloren. En daar door de Mens als Stellvertrtaitor op aarde heeft gezet. En zijn wij gewoon namens het geloof een Communitie van de Warriors. Vandaar dat ‘Het Geloof’ een Kruis-teken aan de wand is.

En de Derde Wereld-oorlog is natuurlijk sinds het bestaan van Internet al lang begonnen. De Drones zijn maar de laatste Stuiptrekking van de Computer age. Straks breekt The Hell loose als niet bestaande Dronesjes bij Stille Nacht Heilie Nacht als een soort Herodes voor 24 december aan de Hemelpoort van de Kerst-en-Kristallnacht staan. Maar N A S A – R E D T de eerst-geborenen, according to the Bible. Maar ja als ik het woord Bijbel hoor denk ik toch aan fietsen. En van Nietsche raak ik overstuur. En bij bij Wijk van Duur, schuil ik onder een schuur. Waar over7 weken het verhaal der verhalen begon. En ik zing Stille Nacht Heilige nacht op het Balkon. Met Twee Zwarten Pieten en hun baas. Want ook die, zijn niet langer welkom in hun eigen dorp Sint Nicolaas.

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>