A C T U A L I T Y – Douane en het Finger-Spitzen-gefühl van de Marechaussee!

Schip- hol heeft k-analen die voor anderen gesloten blijven, kun je op je vingers met rubberen handschoenen na-vertellen.

Drugsgeld als Gat in de Markt van je eigen lichaam. Altijd maar dat kut-geld als drug op de Markt. Schip – H O L krijgt zowel een Dubbele Vaag –i n a – le betekenis !

Maar ook bij de Frisse Meren van Hans Wiegel is de V-ery V-ery D-emorilizing-uitslag een soort Rode Mazzelen voor de P é v d A-sstublieft.

En ondertussen is Geert met geen Le Pen van haar Vader te beschrijven. Le Pen in the Ass van de tegen-partijen.

En de V ery V ery Dominate –positie van de P v d A krijgt de Klappen van de V V D na de Ver-Kíes-zingen boven Stemmen in het handje geworpen. Koehandel van de Sélectoranale Handje-klap.

Toch is mijn Lichaam laten scannen, om te kijken of er nog gaten in mijn lichaamsbegroting zijn. Want anders krijg ik het straks bij de gemene-ver- raads-verkieszingen boven stémmen, voor mijn Kiezen !

Maar Hòl – land en Schip-hol, zijn nu vooraltijd aan de grote verdwijn-truc van Zwart geld verbonden, Wit-wassen krijgt zowel een hele mooie Arsch-se-anale betekenis.  En iederéén Hól-t daar natuurlijk achteraan, nu je je geld niet meer bij een Zwitserse Bank kan stallen.

De ijssel bloemt zo mooi op om de Libor-et émergo-go er achteraan – bandietten als nog ‘Vér-réchterlijk te vervolgen.Dat noemen wij ‘achteraan-marshollanderen’.        Of Oh Na-Heren : ‘The Ra Ra Bo ys in de Band’ zullen wij Fanaal of Oh La La naal Freenancieel scalperen.. en prettige bijkomstigheid is dat het nu herfst is : Liggen de Rabo-eikels die gaar zijn, voor het oprapen! De Eikels zijn gaar, ofwel dankzij Deijselbloem : “De Sigaar!”

Hol land klinkt résonérend mij résonerend  rete-goed in de Oren. Nog is dit land Witwassend op skip the Hòl niet verloren. Holland als Lichaam met verborgen gaten. Hòl – land : Hou dat voor Uw Aankomst op Schip-hol goed in de ‘gaten! Dan doet de marechauséé dat ook met U .Toch es even mijn Plassport in de Gaten houden.. alhoewels als je wat bij-wilt-verdienen.. Maar dan zou ik toch niet enkeltje Ecuador nemen, want die door zit dicht.  En oh ja, Estelle van best-elle-maar best-Elle-maar heeft haar vriend gedumpt: En dat was een Klap in het gezicht, wat ie niet had verwacht! Ben weg: “Goeden Morgen !! Moet iemand op schip-Hòl ophalen………………

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>