A C T U A L I T Y – Buik – Ramp….

 

  “De Marathon-buikloop voor de Mhoorkaan uit…”

De Buik-ramp met een ‘k’, gaat maar niet weg,en als ik naar de radio luister ga ik naar de knoppen, vanwege de Buikloop-er-niet-mee-weg.  Kunnen we Mies Bouman niet vragen voor ‘Open Het levensdorp’, na de Kaatterstrophe op en in de Viele-pijnen? Zelfs op de Brigitte Hoorkaandorp stormde het zo érg, dat alle vhoorstellingen, tot nader-tot-U-orde zijn afgelast. Maar ja, ondertussen werden er wel voor Millioenen aan  M T V-kosten in Sick-kodôme uitgegeven. Al hoewel als ik naar de Oud – V’ít van Leedikant – Beddensprei Gá Gá kijk, krijg ik ook het idéé, dat ze net terug is uit de Filipijnen!  En van geen Moer-manskgenoeg naar Sint Petersburg, worden de Green Green Grass-peace of Home, naar een B-cellen-complex over gebracht. De Bé staat voor Béatricks, die achter de Diplomatieke Schermen meer aan de weg Timmer-t dan de Sinister van verbruidt-ten-lantse zaken. De Screen-pies –leden worden extra-gescreened, om alle verdere Protest-acties op Open zee totaliterritoir de Vis-en hondekop in te drukken. De eerste Vorst van de nacht is vastgesteld, terwijl ik toch dacht dat de eerste Vorst al op 3 0 April boven de markt van de Dam hing. Verder heb ik begrepen dat we allen worden verzocht niet geld maar kleren –van-de-Keizer te verzamelen. Dat het verder in de Wereld sowieso een kleren-bende is, vergeten we maar gemaks-halve om ons in het néé-conomisch-herstel niet te beknotten.Want als we maar Twitterend of Twatterend  ons aandeel in de niet-niks-maatschaapij kunnen handhaven. Want zelfs de P-artij v d A-andelen wisten niet dat ze zo’n Kapitaalkrachtige naam in de aanbieding hadden. En de Diederik Samsomnite , jawel die, die de koffer met anderen deelt of verdeeld is na een jaar, not bed at all. Want ja, als er een een voorschot voor open doel weet te nemen is het wel Dier-de-Rich Samsomma van de gemene-deler.. Zo , en nu ga ik eens o mijn vingers-na-tellen wat ik over heb voor een goed doel, want van sport heb ik geen verstand. Omdat iederéén altijd tegen mij zegt: “Hij Spoort niet!” Klopt ik heb geen O V J kaart! Want ik trek nog steeds m’n eigge plan..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>