A C T U A L I T Y – ‘Waar-was-jij-de –laatste- tien- jaar ?’

‘Waar-was-jij-de –laatste- tien- jaar ?’

Ze was een ‘Dood-gewone’ buurvrouw. Die de laatste tien jaar haar tijd doodde, door tien jaar on-opgemerkt stilzwijgend, te overleven. Dus over de doden niets dan goeds. En de tekst : waar-was-jij-de –laatste tien jaar is een dramachronisme , die je niet mag vergelijken met vandaag 50-tig jaar geleden.

Nu is er weer een Hòl-lander die claimt bewijzen te hebben , dat Oswald geen geweer droeg toen ie naar het Book-depository ging. Ja, hallo zeg, ben je nou naïef? Die geweren stonden er natuurlijk al. Dat kan een dubbelloopse teef nog wel begrijpen. Maar het kanmelot zijn of wezen, vijftig jaar na dato is Camelot nog niet uit de as herrezen. En de Kenne-die-nasty werd na de moord een Camelotmythologie. 2 november is de dag van de Allerzielen, maar 22 november is de dag van de allerheiligste der zielen.

Wat zal ik over vijftig jaar doen? Wie dan leeft wie dan zorgt. Maar volgens laatste ontwikkelingen, liggen de Stamcel-onderdelen voor de Vitaal-fatale organen al klaar. Zelfs dna-stamcellen om kogelgaten in je dodelijk-getroffen lichaam te herstellen, schijnen mogelijk te zijn. Dus hierbij spreek ik met U af , dat wij over vijftig jaar, nog eens ‘nader-tot-U’ gaan bespreken. Zou het Groot-dictee der No-way-derlandse taal dan nog bestaan? Of spreken we dan allemaal ‘Koeterwaals à la Esperanto? !’ Ben benieuwd , wie dan het Groot Prickthee voorleest? Zal wel een of ander omgebouwde Vestianaalse Góórdom zijn. En het lijkt me dat een Afhaalchiléés de N- van ‘nou-en’daar maar eens op na . Maar het lijkt me dat G * D dan toch écht niet meer bestaat. En mensen die daar nou nog in geloven, kunnen van mij ppart zonder de stamcellen dood vallen. Maar in Sinter-klaas blijf ik over Vijtig jaar ook nog geloven..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>