A C T U A L I T Y – ‘Ik had nog zo die Bedel-ketting willen geven, maar ja, ik was al arm-làstig……’

‘Ik had nog zo die Bedel-ketting willen geven, maar ja, ik was al arm-làstig……’

Had graag gisteravond een Bíd-Coin-prentje voorgelezen voor Cuttholieke–geloof dat altijd bij rampen boven komen drijven. ‘Lijken-bérgen’ ver te zoeken in dat land, en met alle Ballen-verzamelen , was gister-avond ook niks aan de hand. Ik wilde nog een Bidcoin aanbieden van 900 Dollar, maar de waarde spoelde als een ingestortte brug te ver door de Dollard, zodat uw Dollard hélemaal niks waard was , zo vertrouwt ie z’n gasten. Wilde nog een Bedel-armband met oude Gouden Munten geven, maar leek me niet zo gepast. Ik vond die actie nog al Slaap-verwekkend, waardoor ik er al snel door heen sliep. En vanmorgen hoorde ik dat 16 Miljoen mensen doorsnede-lijk nergens op ‘Een-komma-een-tiende-neuro cent hadden bij-gedragen. Geen wonder dat de Omroep-bijdragen omhoog gaan, om uit de kosten van deze actie te komen.

Verder heb ik begrepen,dat de Gekleurde –medemens-erger-je-niet-zwarte piet, kleur gaan bekennen. Door zijn Verleden als Slaaf Wit te wassen.’Kleine wasjes-grote wasjes. Want de uitdrukking: “Gekleurde-medemens”, die zwart is, is dus eigenlijk een ‘Contra-productieve –dictie in terminus’ : Voor het ter boot gaan overboord springen.

Steeds meer Poliníettici springen als ‘resplijtoptant’ ook over boord. In de Partij van Silvio Boemga Boemga zijn er steeds meer Ressplijtzwammen, en andere Sensueel-overdraagbare Soa-constrictors, die niet meer van de Partij willen zijn. En Silvio No-Nos-Coni moet zich bij de Géén-itaal-iaanse Reetclassering melden.Waar hij door een geheime-metselaarij van de Ballentage –commissie moet voor komen. Hij had dat beter kunnen voorkomen. En zijn ‘Pinokkio’-der Bunga Bungalows haalt er zijn Houten Klassen-neus voor op ! En voor het eerst wijzen niet alle neuzen dezelfde Héérectale kant op. Wat je van de Bunga-low- Bungalów niet kon zeggen.

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>