A C T U A L I T Y – S T O R M Y – W E A T H E RRRRR

 

                                   Mijn Hemel…..

De Stormloop op de Marathon neemt na gisteren natuurlijk enorm toe. Want iederéén, zeker in Amsterdam zette het op een hollen, met tegenwind van 1 1 0 K M per Uur.

En het gesprek van de dag is, om weer een ‘boom op te zetten.’Want daar kunnen we nu aan toevoegen, dat we geen blad voor de mond hoeven te nemen, want die zitten er niet meer aan. Gelukkig was de Boom die alles zag, al jaren geleden al Geschiedenis om over na te denken, ontworteld. En ik neuriede gister de gehele dag : Take a wortel on the wild side.

De Platen van Lou Reed zullen wel een Stormloop naar de Platenzaak veroorzaken. Maar de underground van Amsterdam is na gisteren, natuurlijk wel door de grond gezakt.En een andere groep die Ziggo – zaggend daar optrad, Fleetwood Mac, had een mengpaneel die het na 4 0 jaar niet meer zag zitten. Pop-muziek is verworden tot kabouter Plop-muziek : If you go you’re way. Ofwel iedereen ging er gisteren vliegensvlug vandoor. En de storm trok een ‘spoor van’,vond ik wel de mooiste uitdrukking die ik gister op de radio hoorde.

Nog ander nieuws?  Ja een of andere arts die de Steur als rijkdom van zijn naam te grabbel gooit. 250 Patiénten voor de gek heeft gehouden, to say the least. En hij had beter zichzelf een spiegel kunnen voorhouden, om dan te ontdekken dat degeen die in die spiegel hem aan keek De ‘gék’ was. De Voor-op-lichters van de Chique huizen zijn niet meer zo sjiek , en de naam ‘Zieken-huizen’ huizen in alle zieken. Wordt tijd dat Eye-works weer terug komt met die Socio- Documentaire, om de Gekko’s van de Wartsenij aan de Kaak-chirurg te stellen. Want Spuit elf geeft geen modder maar Ço-assistentionele Drama’s

Met ander woorden en moorden, de A M C van de Moderne Encyclieckiesche Alpha-Bad  is toe aan een ‘Big Brother Arts’, die alles in de gaten, en door heeft. En een P T T -scan op zijn voorhoofd als een Google-bril heeft geplakt. Mij lijkt het beste om een  A I O –in opleiding als G * D aan te stellen. Waarmee dan alle Problemen van Onderhuidse-artsen, die zich niet aan Tegels-lichten houden, meteen door K N O –C K –Out artsen Op Canon-actief kan stellen. Vandaar dat de Natuur-G * D aller Goden, Amsterdam gister heeft afgestraft, want het E pisch A cadémisch C entrum van de Storm hing gister boven het A M C door de Psycholoog er niet om door de Kompas van de naald. En het bleef daarna nog lang onrustig daar boven. Mijn Hemel !

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op A C T U A L I T Y – S T O R M Y – W E A T H E RRRRR

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>