A C T U A L I T Y – Rape-poep-blicans are Shutting down America sta je wel voor Shut !

“I’m F E D – UP so : S H U T – U P“

The Americans are F E D-up E N D the Rape-Poepblicans say Shut-up with you’re Obama Care . Who cares. Word tijd dat ze die Chemische wapenfeiten van beide Partijen eens gaan ontmantelen. En vooral die Tie-t-party . Gewoon Boter –bij-de-vis in de Mond van de rape-poepblikeinen stoppen. The Bull-shit niet mee. Het Rijkste land ter wereld moet van barre-demooicratische armoede zich zelf failliet verklaren. Reken maar dat veel Amerikanen vannacht een ‘Voorschot’op The Fore-closure hebben genomen. Maar de Hellscarrie –on in Angels of disquise. Ik hoor het Elvis al zingen : “Who’s the Devil in disquise?” En Frank Sinatra die vannacht zong : “Stranglers in the Night.” Als ik Obama was , was ik er toch als een dief in the Night met een Fyra-trein er vandoor gegaan. Alleen de Maas-tunnel was wegens brand gevaar dicht, dus ja, Who Obama zijn Hoofd boven water gaat houden? Als ie maar geen waterhoofd van The Government Shut-down krijgt. Ik had al lang tegen de Reep-poep-blikeinen gezegd : Shut-up. Take it or leave it. Zou allang het Dwhazen-pad gekozen hebben. I’m leaving on a airo-plane. En gaan uit-rusten in Holland. Goede ziekenfonds hier. Alleen één probleempje, de Pensioen-opbouw ontbreekt natuurlijk bij Obama. En zojuist is bekend geworden, dat de Pension-opbouw wegens slecht inwoning onmiddelijk moet worden afgebouwd. Dus daar kan Obama ook hier geen Crhypotheek op nemen. Dus ik stel voor aan Obama: Neem een rubber-bootje en ga in een zee van tijd je gedachten laten varen. En U weet, denkend aan O R A C L E : Achterstand is vooruitgang op de Overwinning van het Oor-rakel Reep-poep-blicans.

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, O B A M A - Same Sex Marriage, O B A M A H E A L T H C A R E en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>