A C T U A L I T Y – Overeenkomst tussen de Russen en Badr Hari? Ze kennen de Vuist-regels

Zo juist binnen !! Vrijdag 1 1-  1 0-   2 0 1 3

“Ik wil niet Bloeden !! “Ha Ha Ha Badr Ha Hari !! Tsjonge je durft het maar te zeggen !!

Broer van Badr Hari aangehouden !! in Rechtszaal wegens Meineed!!

Overeenkomst tussen de Russen en Badr Hari? Ze kennen de Vuist-regels

Russen gaan met Green-pies Schoon Schip maken om van dat Gezeik over Drugs af te zijn .
“We B A D D R E N maar wat aan, en voor de Vuist weg van Badr, heb je niet eens een enkel of een poottige tegenstander om op te staan.

De Russen zijn Diplomatisch gezien niet voor herhaling van Homo’s en Mensen-rechten vatbaar, als ze er lucht van krijgen dat wij net zo goed niet op de hoogte van hun gewoontes zijn, om alles naar hun macht van onze onmacht te zetten.Met Gespierde taal van : Wat in hun spieren zit kan niet in de hersen-pan zitten, zetten ze alles naar hun hand. En dat ze ‘Shake-spier’ alleen maar van in de ochtend kennen, kun je ze niet kwalijk nemen. Dat ze opgelucht waren, en zijn, dat de ‘Minister van Ver-Bruidtenlandse Zaken’ meer aan de weg Timmer-t dan die Diplomaat, die tenminste zijn Kinderen aan de Haren er-bij-sleept en in mekaar Timmert , wat Tsaar Peter nooit met ‘Wie is van Hout’ voor mekaar had gekregen.

Ook Vijftig jaar na – dato is “Non Je Ne Regrette Rien” niet iets om je voor te ver ont- schuldigen. Maar ja, dat je er mee het schip in gaat, is wel duidelijk. Zeker als je de Drug-ste Diplomatisch gezien onder drug zet, om daarna er je neus voor op te halen. Maar dat er op ‘Greenpeace een Snuif-is-in is geweest’, kan ik mij niet voor-stellen. Te meer als je weet en bedenkt, dat die ‘Spierbundel’ zelf eigenlijk niks voorstelt.

Maar vandaag de dag, neem nou die andere Spierbundel die vandaag in de Arena van de parnassus-weg-wézuh, Badder Hari Kanari komt er aan, zijn geweld voortaan aan Fiqie geeft.Omdat die geboeiende ’s-Excuses aan Bestelle heeft gemaakt, heeft ie ondanks de Schand-boeiende verklaringen voor het voorval het geval is dat ik weer door Het Lint ga, er maar één verklaring voor is, Ver-Edel-verachtbare, Als ik al die mensen zie , en niet zag staan, zag ik zoveel menschen, dat het Zwart voor mijn ogen werd.En daarna kon ik het niet meer op de hand van een vinger na-vertellen. Tja mijn be-middel-de-vinger telt niet mee. Al vertelt het opsteken er van natuurlijk een ander verhaal, meneer de veredellachbare, weet ik ook wel. Maar mijn trainer had mij er na-druggelijk er op gewezen ‘Schoon schip van mijn vuile handen’ te maken. Wat de Russen natuurlijk al met Green-pies hebben gedaan, om van dat gezeik af te zijn. En naar nu zo juist binnen komt, heeft ie van zijn ‘Mensenvechten’ met een ‘r’ via vriendun Miss-bruik gemaakt om iederéén tot stille-getuige te maken, zonder dreigende woorden te gebruiken. Dat heet in Spierentaal : Voor de Vuist wég-lopen.everink getuigt niet, omdat hij er ondergebukt gaat en geen enkele Hoop heeft dat na het Mincident nog een Poot heeft laat staan enkel om op te staan! Zo zijn de ‘voor de Vuist-regels’ van een G O J – Fighter, die als vervangende taakstraf zijn hele leven in een Kooi terecht moetvechten om overeind te blijven. En Everink als verstilde getuige zul je ook daar niet blij van zien worden. Die ziet ‘m gewoon niet meer staan!!

everink-getuigt-niet-in-rechtszaak-badr-hari.html

Share
Dit bericht is geplaatst in Badr Hari, Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>