A C T U A L I T Y – Ook Uw Schulden-plafond met het schelden op mekaar bereikt?

Daar gaan we weer: Achter gesloten deuren kan mij dat ‘onderwerp-je-er-niet-bij-neer’ me zo langzamerhand gestolen worden. Het komt mij net zoals bij Anouk de strot uit. Ik zou zeggen ze kunnen mij de kont russen. En ik wil nu bij Russica-Anti-Idioottica een Stevige Fuck-strot horen. En verder geen enkle One-klank.

Maar ja, over One-klank gesproken. De ‘Pée er in van de A’, heeft met Rheet-winkel de deur wagenweid opengezet om bij Hardleers uit Maastricht te Snòlliciteren, naar een Pooier-letenbaan, hard achteruit de feiten aan te lopen.

Maar ik verheug me wel op vanavond: Als De Televieshier Cock-ring aan de “Flikken van Maastricht”aan Gerd Leers-om-hardleers wordt uitgereikt. En Monique Hendricks- Penoza zal namens De Gooise-Maffia aan die Naamgenoot : Wie is de Mol John?, eindelijk die In de Ban van de Ring en de Homeland –Maffia aan die Familie uitreiken. Cotton: we zijn weer thuis. Het Carré van de Omroep; daar ben ik Max-i-anaal tegen. Ik heb net op tijd de Google-w c –Bril opgezet zodat ik op tijd mijn Toilet-me-go kan opmaken.

Ik plof-kip mij vanavond lekker op de Bank, ik vreet al mijn Fnustaties weg, en ben bereid net zoals in Braziellië, 5 cent x-tra op het slechte eten te betalen. Daar Ploft geen Kip minder om ! En om aan mijn trekken te komen, zak ik onderuit de zak, en rook een sigaret uit een Pijp-je. Dus als U vraagt : Pijpje wel eens… Dan weet U nu het Antwoord! Wel knap als je je zelf kan Pijpen, maar ja daar draai ik mijn zak met Chips-whips niet voor om.

Wat ook nergens op lijkt, alhoewel is het feit : lijk-nergens-op- van Erich Priebke plotselinks is verdwenen! Ik dacht dat die man zich sowieso niet liet kisten. Maar de ‘naast-bestaanden ook niet. Wat wat is nou één lijk minder dan de driehonderd-op-gepakte joden destijds! Het is Ausch mit der Witz ! Dus Antie-ze-mieterden die Kist van zich verre. Ik kijk omhoog bij een Volle Maan. En zie een David-Sterre aan het Firmament.. die roept : Priebke : Jij komt nooit in de Hemel..Jij zult Gas moeten terug-nemen en je Neckscuses moeten aan bieden..

Zo en nu luister ik in Ochtend-stemming bij het ‘Griegen van de dag’, naar Radio vier ‘Met Hard en Ziel am Leben’, luister ik naar Margriet Vroomans in Fris -Majeur en C-mol,om het verdriet van het Leven Glad te strijke

De Plafond is the Limite wat weer niet voor Het Kremlin geldt

Een zes zeven vijf zes, twee zes drie, vier zeven vijf, zes drie acht dollar. Dá’s een hele Mond vol met Beschuldigingen, en ja daar ga je vanzelf mee door het Plafond van The Obàm Bàm ma Care. Maar who cares denken ze bij de Rapepoepblikleinen. Die zouden Obama wel eens een Poepje van eigen deeg laten ruiken. Dat daar een Politiek–luchtje aan zat, en de beschuldigingen niet van de Lucht waren, is een Blame the Victem –policy. Toch es Schuld en boete gaan lezen.

Wat ik ook Rasputin en Timmermans aan dek van Peter de Grote zou aanbevelen. De Leeuw moet brullen is niet zo verstandig zei onze Minister gisteravond. En in je Hemd staan Meneer de Sinister lijkt me voor een Koning ook niet zo handig. Zodat Minister Timmermans een Circustent heeft afgehuurd, om het Balanceren op grote Hoogte onder de Knie van het Kremlin te krijgen. Het is met de rug tegen de Muur van het Kremlin te staan. Of zwemmen tegen de golven van kritiek.

Over Zwemmen gesproken: lijkt ma dat Jacco Verhaeren zijn Kroninklijke Lintje wel kan in-leveren alvorens naar Australië af te reizen. Alhoewel het begrijpelijk is, dat Jacco na al die jaren eindelijk gaat zwemmen in het geld. En al die zwemmers hier gaan trainen zonder Jacco Verhaeren voor de te-rug-slag.

Wie daar ook last van heeft-alhoewel die al jaren in het Geld-lees: milliarden zwemt, is de terug slag van Carlost Movil. Spreek uit Mobil. Mobiel is ie een stuk minder, nu ze bij K P N Slím-mer waren dan in Brazille. Maar hij heeft natuurlijk genoeg geld om heel Nederland in een keer op te kopen.Reken maar dat ie dan ook door Het Plafond gaat.

Op di ploma-tisch gebied zijn beide Diploma’s van de Diplomaten tijdelijk ingetrokken, om de boel niet verder te laten mescaleren. Op de Beurs gaan de Cijfers door het Plafond. En alleen in het Kremlin gaat niemand door het Plafond, dat laten ze aan Hollandski en Timmermans over.

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>