A C T U A L I T Y – On-Diplomatisch gezegd wordt het tijd dat Rasputin op z’n F****** krijgt

Dat wordt nog ‘aan-póóóótten’om vierhonderdjaar vriendschap om Zééperd te helpen. Zéker als Rasputin zich nergens een Flikker van aantrekt!

Ben benieuwd wie on-diplomatisch gezegd ‘Rasputin op z’n Vlikker gaat geven.’ Tis dat ‘Free-kick-fight’- gezegd numer one, al in een Dip-low-dramatisch gevecht met zich zelf is gewikkeld. Maar voor de Vuist van één Dollar is het Vrientschaps-verdrag bij deze met één Mokum-slag van de Onschendbaarheid-geslagen.

Maar geen Leeuw over boord want die lieten we gisteren niet in zijn Hempie staan. En na Het G I J P –moment bij De Wereld Draait naait Door, stonden de Heren er bij als Hie Hie Hie Ha Ha Ha ‘k stond er bij en keek er na.Reken maar dat Gijp wordt geboektstaafd, en de andere scribenten voor een jaar weer uit hun duim van de ‘contra-pende’ kunnen zuigen. Die gezichten waren met geen Pen van verbijstering te beschrijven. Een soort A Há-erlebnis, toen Het Vrije Volk, die geen krant leest ‘en masse’ op Fortuijn ging stemmen. Het Volk Le Peuple lezen geen boeken, maar kopen die pas als de Schrijver niks te melden heeft, maar de Gyplériaanse Staatshoofd van V 1, als een V 1 uit de oorlog als een Rakut in de S N S-peilingen omhoog schoot.

Eerst de Televiezier-ring nu de S N S-prijs. En straks de Hoofdprijs. Ze verslaan de D W D D oor.. Krijgen een eigen T V-programma op Prime Time op Ned.1. Bingo hoor ik Gijp en Le Peuple al roepen. De Grachten-goordèl en Lèllebèlle gaan ‘svonds om 20 : 0 0 Uuur ’s avonds de deur uit. Want zelfs Het Journaal moet wijken, voor het Plebs-bicite van de meerderheid.En de Blonde God van de Adornatie, zal ad hoc zijn stéle-visie op het gedooid-beleid van Mark my worst-scékanario geven. Het Radio-g-één-jhoernaal komt vanuit een gesnubssideerde áchteraf-gezien-en-bekeken peeskamer’, van de ‘Hoerrationele Fuckbond’ van op straat gezette Próóst – tiet – tué’s! Het Gedood-beleid wordt op de Helling van het Scheepsvaart-museum in een wonderzeeboot-bij-gezet. Waardoor Volkertiaans geen kogel op de Biefstuk van een ander blijft staan. En T., van de eevven-tuéle Proef-zondervinderlijke Ver-lov-ing op de lange termijn van de Wrake wordt gezet.

Dit alles hebben wij aan de ‘kijk-en-vàl-doodcijfers’ van de Démooigratie van de meerderheid te danken… Wat ben ik blij, dat ik bij een minderheid hoor! Laat Rasputin dat maar niet horen..want dan wordt het weer aan-póóttennnnnnnnnnnnnn!.

Timmermans-genoeg om aan te pootten toch , anders doet Ambassadeur voor goed dicht!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>