A C T U A L I T Y – Kunnen ze die Vrouw S H E P E R D niet De Z A K geven of de Zwarte Pieten Kaart toe delen? ! !

De Zwarte Pieten-spelen kregen het Spaans-benauwd, toen ze kleur moesten bekennen!

Na drie dagen van afwezigheid, waar ik meer last van schijn te hebben volgens sommigen, sta ik er net zo gekleurd op, als het Slaafvies onderwerp van de 2 miljoen likes op Sint Nicolaas Feestboek.

De Sodepieteren staan er ‘gekleurd’ op. En na 5 december ropen we : Laat de V N- U N – S H E P E R D S tot mij komen . Je moet zo’n Vrouw van de Joe Naait-het-neetions natuurlijk niet Zwart af-schilderen. Maar ook zij staat er nu gekleurd-bij-en op!

En krijgen we steeds meer met omgedraaide Appartheid van hele Bewolkings-groepen te maken. Waar iederéén weer slaafs-achteraan loopt. En het was toch juist de bedoeling van Kontwikkelinkshulp dat ‘gekleurde minderheden’ niet achter aan liepen. En ja, dat hele ‘on-ontwikkelde Volks-stammen’ uit Néé-derland achter Idioten uit een schoorsteen achter-na-lopen, moet wij toch weten. Wie kan daar nou bezwaar tegen hebben, dat de Schoorsteen door ‘Ver-Sint-er-Klaas bij’ en ‘Zwarte Riet’ de door-midden-stand er wel bij vaart.

Dus zie ginds komt de Stoot-boot uit Spanje weer aan. Ik zie Tante Truus als Zwart verpakt in haar Onderbroek staan. 5 december is gewoon Het Carnaval van het Noorden. En ja, wie wil nou niet voor Sint spelen, met ‘De Meid er op’. Alleen worden alle Would-Bi-Pieter en Klaassen aan die Zak gescreaned, nou dan wordt er vanzelf aan de Peper-noten-ballen, een behoorlijke Pepernoot verdiend. Aan Voorwaarts-Mars-se-pijn zit sémantisch ook weer een Ver-slaaffende uitdrukking, die niet door de ‘Prems-keuring’ kan komen . Dus maken we van Voorwaarts – M A R S z’n Pijn gewoon Marsepijpen, en ja dan roken die ‘Blanke’ een zware pijp.

Maar reken maar dat veel Zwarte Pieten van het Vr-lijke geslacht aan hun trekken komen.Maar om de Kleur locaal van de actualiteit niet te kort te doen, zal in Neuropéésch-toppie-toppie-overleg een aantal Blootvluchtelingen een tijdelijke Zwarte Pieten-spel-baan aangeboden krijgen. Met één voorbehoud dat ze van oorsprong niet zwart zijn. Zodat de kans op een ‘Zwarte Piet’ aan de overzijde van de bemiddelde door-middellandse zee erg klein wordt geschat.

Ondertussen wordt in de Bijbelbelt de tekst: And The Lord is my Sheperd uit het ‘Gristelijke Zwarte Pietenspel-dag-gó-bert-suck boek’ geschrapt. En de spéciale Neuthanasie – dienst als Eucharistie is in verband met…, voor enige tijd uit-en-terécht-gesteld. Alleen de ‘Neut-tha-na-sie- de- regels’ die daar voor gelden, zijn aan de Bar van het A M C wel toegestaan. En de Night-cap als Plastic –tas, moet voor het slapen gaan bij de Cosy-assistente met bij-be-horendecondooms worden ingeleverd. Omdat je maar nooit weet, welke Sterfminale-patiënt het in z’n hoofd haalt om als laatste Redmiddel to stairway of Heaven een Kondoom over z’n Kop te trekken. Want als dat usance wordt, reken maar dan, dat de Kondróómmerién een nog grotere aftrek krijgen, voor je hemels klaar komt met het leven.

Maar het grootste gevaar is natuurlijk dat je met één te grote overdoodis Moor-fine-koppen bij het overgaan naar den ‘Heeren’, alleen maar in die grote Tunnel-per-abuis al die Honderden Zwarte Pieten in het hierna-na-maals tegen komt . “Klaar ben je d’r mee” En je schiet er natuurlijk geen Z A K van Sinter Klaas mee op !.. En zojuist komt het bericht binnen dat van afgeluisterde –gesprekken door een Zwarte Piet in het witte-huis wat ook al discriminitérend is dat ene Angela meer in ‘De Zwarte Piet toe spelen’ geloofd, dan in die Blanke man die ze Zwart hebben afgeschilderd. Omdat ook in de Veiligheidsraad van de Good Old Boys Black-out Networks van the ‘Joe Naait het Néétions’ in New York, het gerucht ging dat die G’Heiliggen – Sint een Pay Do is, zijn alle aankomsten van het ‘Tabloot des Troupe van het Ontvangst-comité bij de Ver-énig-de-Naaities’ met onmiddelijke afgang van de Pay-dooslijst geschrapt. Waardoor de Oude Tradities van Normen en Waarden van de Goed-‘g-Heijliggen man door de gebroeders Anker met hand –en-tatelijker-tand verdedigt zal worden ! Want hoe ghy het ook VerS I N T : “De Sint blijft je allergrootse Kindervriend” die geen Kind kwaad doet..Dus Mevrouw Sheperd : P I E T U Excuus aan.
Wordt ongetwijfeld vervolgt.. en zo Heurt het ook !!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>