A C T U A L I T Y – Droog Sammy Kijk omhoog Sammy , want daar is het lekker nat..Sammy

 Iedereen had er gisteren een Hard Water-hoofd in, dat we het droog zouden houden! Droog Sammy Kijk omhoog Sammy , want daar is het lekker nat..Sammy

Niet alleen bij het Kabinet-niet stond het water tot aan de lippen. Heel Holland’sdiep in de ellende. Gisteren hing er in heel Holland een Zeelucht van wolken die overdreven gezegd de bui al zagen hangen , voordat heans Brinker gebeld kon worden , om er een vinger voor te steken.

Maar ondertussen zat de Landelijke recherche niet stil, en pakte afgelopen dagen de harde Lullen van de Porno aan.En het ware deze keer niet alleen nichten die hardleers zijn , of waren.Waarmee ik geen enkel-verband met die doelgroep, zou willen suggereren. Maar je zal maar zo’n Pédo-oom als ‘klein-kind’ hebben.

Maar ik hoorde van de week wel een mooie-of-niet uitdrukking: ‘Jij stelt geen ene Flikker voor, ja!! Maar je bent er wel één!’

Tja dan ben je uitgeluld, en hoef je ook namens de Regen-boog niks meer uit te leggen. Maar er is maar een Hetero die ik toch wel eensnamens velen op zijn Flikker zou willen geven, nadat ik gisteravond Brandpunt van de Diplomatie had gezien.

En eenfout is de trend las ik in het F D, volgens mij eenvouddiger gezegd dan gedaan.

De angst bij piloten in Amerika heeft een hoge vlucht genomen. Piloten zijn bang voor een Tweede Nine Eleven. Terwijl ik juist weer een Blindvertrouwen in vligen kreeg. Todat ik gisteren las dat Blinden ook een Piloten-opleiding kunnen volgen. Zeker met een Blinde-geleide-hond als tweede piloot.

Geen Domoor die dan omkijkt als je na die Crash een donor nodig hebt. Maar ik wil toch geen oog-lensen van zo’n Herdershond hebben. Dus steek ik daar dan wel een Blinde- stok voor. En mijn vrouw heeft nog altijd een Eierstok achter de deur. Dus daar kan ik dan ‘Blinde-links’ op vertrouwen.

Wat den Hoog-geblondeerde Heer van Het Poliniettische P-luim V-ee V-ee en Gee Vee Dee Geslacht op Rechts ten alle tijde wil ontdogen. Hij wil in de Donor-week überhauptsächlich alle Infusen en stekkers op de overlevings-kansen van dit ‘Kabi-net-niet’ er uit trekken. En zeker die stekker van de S P.  Daarom wil hij in beide kamers een Hoofd-stedelijke Stemming om de Neutthanasie zo snel wie Möglich in de Kroeg van het Binnenhof in voeren. Ik zou zeggen Proost. Toch is na-denken over het woord “Zwarte –Piet” Do I’ve to say Moor? !

Vanwege Pepernootfiele neigingen zijn ook de Sint eer ghy begint en de Zwarte Piet Préventief in de boot genomen..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>