A C T U A L I T Y- De Onderhandelaars hebben een Knot-s-gekke ‘gayt-week’ achter de rug

“Het G A Y T E N met Há Ká v d Hoed en de Krant is nu pas écht begonnen

Dat loog er niet om gisteravond, maar ja, dat wisten we toch al! Niks nieuws onder de zon van de Auderen Partij. Die niet meer van de Partij is. Maar het erge is dat ‘Ha Ka’ wel met vervroegd Pensioen Hommeless is. En liegen dat het gedrukt staat is met de moderne leugen-détectors Lie-end enthousiast van de klokkenluiders. Dat Nieuwsuur de moderne ‘Vij- riand van Wie van de Drie’ uit zond, was uitzond-erlijk geloof waardig. En dat de Pré-pensioenering niet op de Pay-en Gayrol stond is wel duidelijk. Maar met een Pensioen-gat van een paar jaar was de K- Roll-trap na natuurlijk ook wel te verwachten. Wat Há Ká deed : L E A K natuurlijk nergens op. En ja, met zo’n Fluwelen-stem, moet je de Waarheid niet met een Fluwelen handschoen aan-pakken!

Wie ook niet met een fluwelen Handschoen aan de Pers-conferentie begon was de Di – érecteur van D N B, die zo te horen niet op de bank stil zat. Maar omdat de naam in het Engels Knoop betekent, kon Mark Rutte gisteren met z’n waarschuwing van Knot in z’n oren Knopen en tellen. En reken maar dat Knot graag het bovenste knoopje van Mark dicht zou willen maken. Maar er blijkt in de Zonderwhandelingen vooruitgang te zijn geboekt, zodat de journalisten tot diep in de nacht naar de Achter-uitgang staarden. En dichterlijk gesproken in de ‘Roland Holst van de nacht’ in het Veen-moeras verdwenen! Maar het moooie van het Dichterlijke landschap in deze getijden van dit jaar is, dat de Deijsselbloemen er Freenancieel bij gedijen, om er als een dief in de Krolliaanse nacht van tussen- en door te gaan.

De meerderheid in de gevierendeelde tot de zoveelste onmacht bereikte akkoord – geeft bij de achter-B A N – K van de Knots-gekke –vertegenwoordiging een L I B O R A A L – gevoel die achteraf, door Klokkenluiders ‘Géén-Idééfinitief’in het Pensioen-Hommeless aan de ‘haring-kakers’ worden gesteld.

Ondertussen heeft ‘Há K-roll another one’ een Persistensische kater besteld die door Knot is Ge –Kastreerd, zodat kans op criminele na-komelingen in de kluis zijn gesmoord. Puur op basis van Prémonition: “Voor-gevoel”, blijkt dat verdachte Há Ká, door de Klokkenspelluiders van zijn Klokken-spel Ge-Gaytstreerd is. Waarna ze zonder Pensioen tegen Há Ká zeiden: De Ballen!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, Mark Rutte, Mark Rutte & Diederik Samsom // Nieuw Kabinet !! en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>