A C T U A L I T Y – B-mol begraven..Stemming van Teevven ook in B-Mol

“Free at last Free at last- Oh my God nee hè …”

Je zult maar eindelijk voor je hele dodelijke toekomst ‘rust’ tussen haakjes hebben gevonden. En dan blijkt er iets niet in de haak. Met veel ‘V-rouw-verwerking’ wordt er een Mol onder Rauw-muziek van B-mol begraven. De niet–nix-Max-Factor van de ‘media-familiales’ laat zich niet kisten, en de naaste bestaande van de grootste Familie van Nederland zit op de B-laren van de Kerkbanken.

Dat is pas je aandacht op een punt vestigen, zodat de D-omroep-cijfers familiniaal niet zijn weg te cijferen.Binnenkort zie je natuurlijk deze ‘corleonische regie’ bij de commerciëlen, die nooit over lijken gaan, daar voor moet je bij de Boulevard of Broken Dreams zijn. Niks blijft er dan in D E L A liggen, En Monumenturale bijdragens in de Muziek zullen uitsluitend in B-Mol worden uitgevoerd.

Dat ondertussen de Cultuur op die Per A-buis niet worden uitgevoerd, en de Niks stelt voort M A X- Factor onderschat werd, loopt zelfs de V V D 1 – 2 – 3 er niet mee weg. Dat deze regering ook op een Ramkoers en doodlopende weg afscheid wil nemen, komt nadat alles al is gemold natuurlijk L’évident te laat.

En wie laat zich niet de grond in boren, eh Mollen, Dat is de Psiegel-oog-jes-kijkende S P È C H T – O L D you so van de Geen-Idéé-66-redenen waar ze het over hebben. Maar de Shut-up Shuttle Diplomacy is nu ook overgewaaid naar Het Beginnenhof. Want het begint er op te ‘Líjken’dat de Koekoeks-jong –Spécht told you so, als Handgebaar zijn –Be-middelde-tussen-vinger thuis houdt, en Mark en Deijselbloem Koe-Koeks-bloemen geeft om ze het Bos-je van de Eerste kamer in te sturen. Dat deze regering op ‘sterven-na-dood was-en nog steeds is’,komt omdat iederéén zich volkertiaans af-graaft wat de t-overlevings-kansen van dit Kabi-nèt-níet zijn. De Slippen-dragers van de Lippen en wippendienst zijn intern al geïnformeerd, dat de Toverlevingskansen quadrianaal zijn.

Maar naar nu blijkt zijn ook de eerste ‘enkel-verbanden’ tussen de bezuinigingen gelegd. Naar nu blijkt heeft de Heer Teevven ook quadrianaal zich moet vooroverbuigen, om een voorschot onder zijn kont van de ten lest laste gelegde Ver-voor-oordeelde geen-Idéélinkquent vrij – vertaald- te laten.
Maar de kans dat deze Heer door de Zwarte Dagen-verraad wordt ge-mol-d is dermate groot dat Teevven-s andere Magistraturen op dat risico geen Overlevings-verzekering konden afsluiten.

Daarom zal binnen kort als Geen Idéé-Zes-en-zéstig zich aan deze Regerink heeft Gepastticicônpieerd, alle Penistentertiëringen voor goed af-sluiten! Zodat een Tweede ‘Media-park-event’ even niet uitvoerbaar is. Want ja, als de Verdachte, voor M-interviews zich op dat terrein gaat begeven.. Levens-gevaarlijk. Vandaar dat van Hoger hand 1 – 2 -3 alle zenders Op Dood-spoor gaan, mocht vermits Teeven de Geest krijgen, onder dwant van de wet hem Vervroegd Vrij te laten.

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, Justitie, K A B I N E T - G E V À L L E N !!!, Kabinet - niet, Mark Rutte, Nieuwsuur en getagd , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>