A C T U A L I T Y – Ahfluisteren mag wel..ook in het Vaticaan!

“Allemachtig : Mijn Hemel: die is nu ook al afgeluisterd!”

De machtigste Man op hemel en Aarde is? Zat er Dik-tatoriaal-in dat Rasputin zich niet over de verkeerde kant van zijn manlijkheid liet fotogravheren met vheren in zijn reet. Maar ja, hij heeft ook een heel leger van vertrouwelingen die als je de tekst op hun ruggen leest allemaal, teruglezend O M O H zijn!

Nu ook de Paus in al zijn Ongeloofwaardigheid van de N S A is afgeluisterd, staan de Hemelpoorten natuurlijk Wagewijd open, om voor het eerst een afgeluisterd Contacht met het Hiernamaals te hebben. Wardoor de Ongeloofwaardigeheid van de N-o S – cret A – gency alleen maar toe neemt.

Dat de Geloofwaardigeheid van Makkers staakt U Wilders-geraas, bij de Ra B Ó B Ó’s Liboring et Néémergo go go vormen aan nam, was natuurlijk met geen : ‘Loop naar je Moerlandste beschrijven.

The SipCo-mpany van de bende van dertig : ‘The Libor et Néémergo gó go speelt de Troefkaart van de Zwarte Piet door naar Zwarte Piet Moerland. Dus die kan naar z’n ‘Malle Moerland lopen.’

De Britse Pers stelt een Wraakhond aan, omdat een Waakhond bij de Banken net zoals de medewerker in een onbewaakt ogenblijk er met de buit vandoor gaan.

De S A N O –matische Verhoudingen bij de V N U- lees: Sanoma nemen geen Blad meer voor de mond. En ontslaan de helft van de Bladen en haar Medewerkers. Blinda de Mol wil met vrouwlijke – ex-medewerkers van Sanoma en B-linda-te –afspraak maken.Alleen Het Thee-blad voor de Directie blijft wel bestaan.
Het aantal ‘Snèl-wég-wézùh-criminelen’ op de snelweg, hebben dat woord sémantisch goed begrepen.

En voordat ik er snel vandoor ga : Toen Catherine 6 0 jaar werd, mocht je dat in Frankrijk niet uitspreken. Want je zou het maar verkeerd kunnen uitleggen : Catherine des Soixante Neuf. Doet me denken aan verhaal op de radio van Anne van Egmond vroeger, toen twee wijffies uit de Kinkerbuurt een dag in Parijs waren met de touringcar. Ze raakten de Gids en de weg kwijt. Klampte twee Franse agenten aan.. en toen ze waren geholpen en weg wilden gaan, riepen ze : “Dank U!”.. oe la la : Ze werden meteen opgepakt! Want phonétisch klinkt ‘Dank U’ namelijk op zn Frans als : Dans Cu! En dat betekent zoveel als: in je reet; of steek maar in je reet !Dat is nog eens mooi Vacantie Reettoriek! Bonjour..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>