A C T U A L I T Y – “Ik weet wat ‘Het Kabinet-niet’ míst, voor ook zij de mist in gaan”

“Ik weet wat ‘Het Kabinet-niet’ míst, voor ook zij de mist in gaan”

Maandag morgen: Week begint goed met mist en slecht dat een paar mensen worden vermist. Henk Krol wordt node niet vermist. Wel het Pensioen van zijn medewerkers. En een Binck van een oplichter heeft er voor gezorgd dat bij cliënten meer dan alleen het spaargeld werd vermist.

Benieuwd, of niet aan het eind van deze week het Kabi-net-niet wordt vermist. Maar op de A-zoveel bij Amersfoort wordt iemand op een doodlopende-snèl-wég-wézùh onmiddelijk voor altijd vermist. Omdat bij mij door gezichts-beperkende eigenschappen met het oog op de toekomst mijn vooruitzichten voor altijd zijn beperkt, krijg ik binnenkort een Koekel van een Bril op mijn neus. Waardoor het aanschaffen van een Bril-jant minder gepast is, omdat ik daarvoor de pécunia’s niet bezit.

Bij Poliniet-tici wordt het Inzicht ook node gemist om onmiddelijk op te stappem, omdat vele poliniettici het inzich om op tijd op te stappen node missen.

Op de Noordzee worden nog steeds drie personen vermist. Wat schril afsteekt bij wat er bij Lampedusa wordt vermist.

Mist U wat? Gelukkig woon ik niet in Italië, want daar kunnen ze Berlusconi missen als kiespijn. Tand om tand, met een bek vol tanden is ie in het nomansland van nobody aangeland.

Wat weer wat anders is voor de hoogvlieger Epke, die zonderland bewijst een hele natie in de ‘Ban van de Ring’ een hele Lord of the Rings te worden. Zelfs in Palm Springs buigen de Palmen voor the achiefments van Epke Zonderland.

Dus als U in een zwart gat zit, en geen Homo bent, kijk dan naar Epke, Die Springt een gat in de Lucht van blijdschap na z’n overwinning ! Zo’n Sportman is door een Ringetje te halen.
Epke laat zich niet ringeloren, wat het Kabinet eigenlijk ook zou moeten doen. Maar ja, daar zitten zoveel Hoogvliegers, dat ze wel op hun back moeten gaan. En ja, met een Neeléctoranale minderheid, is de Overwinning in de Eerste kamer een Brug te ver. En ja hoe je je verlies nemen, moet om-turnen? Als ik Mark was zou ik Epke in de Eerste kamer ‘Hors Concours’ op nemen. Is een betere Minvestiering dan Henk knol voor citroenen.

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, Mark Rutte en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>