A C T U A L I T Y – V- E- R- K- I- E- S Z I N G E N B O V E N S- T- E- M- M- E- N

V- E- R- K- I- E- S Z I N G E N B O V E N S- T- E- M- M- E- N

Als je Aleid heet, a-leid je al een eenzame weg-wézùh in Joe-trecht. Maar dat die Prostitué ’s net op tijd weg zijn, is wel duidelijk. Want als F -uck N -o V -rouwen Agnèsat Jongerius ge-snolliciteerd heeft als burgemeester van die stad, tja, dan zou ik me ook niet in de boot laten nemen, en het Zinkende schip onmiddelijk verlaten, als zij als burgemeester op zo’n boot aan trad.

Over ‘zinkend-schip-gesproken’..Dankzij de Joint – Strike – Fighter daalt de P v d A sneller dan die Joint StrikeFighter dat zou kunnen doen. Dat iederéén die lid is van die Club zo verlangt naar het Lijflied van drs, P : Heen en weer – Heen en weer. Kan ik me wel voorstellen als ze ‘en masse roepen: ‘Krijg noa het heen een weer.’

Wat wel opmerkelijk in dat Pacificatie-verhaal op Derde Dinsdag was, dat de koning zo uitstéékend uit zijn voorgeschreven woorden kwam. Terwijl hij geen ‘Steek’op had. Naar nu blijkt heeft ie het woord ‘Participeren’ vooraf laten gaan door het vooruit-spreek woord ‘P-a-r-t-i-c-u-l-e-r-e-n’ en dat werd door de Buitenlandse Pers Particulary gewaardeerd.

Ondertussen zijn we weer wel van de Kook-geraakt nu de Kleine Johannes écht is uitgeluld, En Arnold Mühren is uitgegoocheld met het leven en zijn ballen. Techniek onder de knie, maar overleven, hélaas niet. Beelden die op het Nationale Netvlies van de jaren ’70-tig liggen. Beeld en geluid lopen nog sychroon. En in je geheugen heeft de tijd van toen voor eeuwig stil gestaan. En toch zijn we veertig jaar verder. Toen hadden we het ook al over een joint, maar daar ging jezelf van vliegen wat veel goedkoper is dan het vervlogen Schaal – lieg gas van de ‘Politieke Jokers’ in Het Kaartspel van de V V D, en de P-é in the Asscher-me-nou van de A- A- A- ha-erlebnis!

Nog even en ik krijg weer gelijk : “Ver- Kíes – zingen boven Stèmmen..”En ik dacht dat ik toch behoorlijk bij mijn gezond was. En geen last van Borderline had, alhoewel ik op de grens-van loop, hoor ik toch steeds meer Stemmen in mijn Hoofd die als een P v d A – Duveltje uit een doosje komen.. en dat ontstemd mij, om nog een keer te gaan stemmen !

Die Commercial van gisteren vlak voor het Zes-Uur-Journaal van gistermiddag says it al.. Geen geluid – tig minuten- Stilte voor de Storm : G E N O E G is G E N O E G’ !! Ik geloof niet dat ik ook van de Partij ben.. Want ik val niet op Dòm Blondjes, en zéker niet als dat een Man is.. Oh, wat zeg ik nu weer. Maar Verkieszingenbovenstemmen. En dat Ontsemd mij tot genoegen van velen! Ik ben niet meer van de Partij

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>