A C T U A L I T Y – One day after 9 / 1 1

D A Y A F T E R 9 / 1 1

Dijkshoorn wil Quote un-Quote : “Open einde aan de Cut “in de Film. Niet te Filmen, Wat ook niet te filmen is , is dat John de Wolf over zijn Lev en het leven na de Dood van zijn vader vertelt. Pas na de dood begon zijn vader voor hem te leven, en stirf het Voelballen tot onder de grasmat. Goeden morgen! Het was gisteren Nine Eleven.

Twaalf jaar geleden, toen ik thuis kwam van Jan willem Há, die zie ik weer, ging ik even slapen. En werd zo rond Half-drie kwart-voor wakker. T V stond nog aan, en dacht dat ik B B C aan had staan. Maar zag een rampen-film, en dacht dat die gekaapt of gehacked was! Toen opeens hoorde ik geluid, toen vloog de Slimste Présentator Philip Freriks op een stoel in beeld, en toen viel het Muntje, en de rest van het Personeel viel Live naar beneden. En nu staat er een nieuwe Toren, die afgekraakt is voordat ie bezet is.

De Wereldmacht is zojuist afgelopen dagen overgenomen door een Rasputin, kun je G I F op in nemen dat wij ademnood krijgen. En O B A M A – Drama zal de Gifbeker tot op de laatste Schnickel van Rassputin leeg moeten drinken.

Ondertussen heeft As sad Iraanse Militairen die Inshalla –tioneel Koran op de Molen van de Heilige Oorlog zijn, in zijn land. Dus het land en de Vrede zijn te klein, om alle Chemische-wapens te inspecteren en onder te brengen.

Naakt nu blijkt zijn alle Mis-bruikte Kelken in de Cuttholiekek Kerk ontsmet van alle verwijten die het Dag-nicht niet konden zien. En hebben alle hoger op-verleide Clerikasters hun handen in ‘k – Ontschuld ‘k ontzien. De enige die nog uit de Clericast moet komen, is degeen die driemaal na de Haan gekruisigd is tot in de eeuwigheid, en hangende dat el – Lende-doeki onderzoek naar vlekken, blijft die in de Clericast.

Ondertussen hebben Rasputin en Obama de ‘Vechtscheiding’ beëindigt, door Kinderlijk één-Foút-dig de One-boel z-onderling te verdelen. Twaalt jaar ná 9 / 1 1 is er in on-verdeeld-genoegen vast te stellen dat wij nog steeds Global genomen behoorlijk in de W A R zijn. En dat is een B’in’Laden-vaststelling!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>