A C T U A L I T Y – O B A M A V E R S – U.S Het Volk..

“O B A M A – D R A M A : Na mij de G I F – Beker”

Na-dal komt Zonnenschijnbaar denkt A S S A D die De Onderwater-auto van James Bond op de Kop heeft getikt . En O B A M A drinkt de Gifbeker leeg Vers – U . S versus Het Volk. Terwijl in Amsterdam op Het Rokin de Rode-lijn als Rood Tapijtwordt uitgerold.En Djokofiets heeft nu tijdom achter Het Net-niet te gaan fietsen.
Vanavond wordt het dus D-day voor voor het ‘Speech-roeden – -lopen.’ Of is het ‘Spits-rode-loper!’ De Russen en Assad hebben dus een G I F T for Back in the U S R. Ben benieuwd vanavond wat er van Oh B ÀM – B À M –Bamma over blijft.Maar kijk wel uit naar De ‘Speechvondigheid’ van Obama.

Maar ondertussen ‘Líjken’er achter de Schermen, een Dijk van een Doorbraak aan chemische réacties tussen de landen te ontstaan. Zodat alles gemasgaskeerd wordt. En er een Compromis van ‘Lijkme Vessie’ te ontstaan. Want Lick my Arssénicum, lijkt me niet zo’n goed Idee.

Maar de Crematie van De Syrische Leider gaat natuurlijk nooit door, omdat die A S S A D in z’n ‘Lijk-end-voorwerp’ als naam heeft staan!

Verder nog nieuws onde de Horizon ,van de Achterhaalde Feiten? Ja, een niet erkend doek van ‘wat Vindt cent er zelf van’ ontdekt. Zeg maar een Schuld erij, wat door Ernst van de Weet er ring, erkent is als dat het geen Rembrandt is. De Heer Pijbes wou er zijn Vingers niet aan Rem-brandten, zodat deze achterhaalde Ontdekking niet in de Ere-galerij der Kunsten zal worden in-gelijst!

Naar nu ontkend geworden is zal Erwin-st Oh Love Munt slaan uit zijn Relatie met Koning Wil ‘m hebben Alles-anders. Erwin Olav heeft een relatie met ? Nee hee Fuck –off the record kan je niet stellen dat ze uit de Kast komen. Maar het ruikt wel naar De Donkere Kamer van die R O E M ! Zouden ze M U N T – Thee hebben gedronken tijdens die Foto-sessie. Maar niets aan de hand, want alles wordt door ‘The Rich Voorlichtingsdienst in de Donkere Kamer van Dames-en –Mannen-Kletz onkent, en ontmand, dat er maar enige waarde aan de Nieuw Munt wordt gehecht..Uitmuntend zo’n bericht. Broodje aap! En een Koning mag je niet voor.. Oh sorry Monkey see Monkey do..

Er gaat dus een * * * * in het …

Assad-heeft-nog-een-troefkaart-inbinden.dhtml?utm_source=dailynewsletter&utm_medium=email&utm_campaign=

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, O B A M A - Same Sex Marriage, O B A M A H E A L T H C A R E en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>