A C T U A L I T Y – Hè Hè Eindelijk gerechtigheid!! in zaak S E B R E N I C A !!

Hè Hè Eindelijk Gerechtigheid na de ‘I am only the P I A N O – P L E E B E E Ë R !’ Karremans kan nu niet meer z’n S N O R drukken. Laten we maar zeggen: Hij was een Beetje in D E W A R !! Een beetje ? D’ r A U S C H W I C Z met die Man ! !
Een L E G E R aan bewijzen van het tegendeel! Eindelijk Gerechtigheid!! Heb me altijd Dood-geschaamd voor dit N E D E R L A N D !! Vooral als ik op 4 Mei op de D A M sta! Om met ‘k stond er bij en keek er na 8 à 9 of tienduizend man te laten afslachten!!

Dus als A M ER I K A nu ook niet ingrijpt worden ze uiteindelijk door de Slapheid van De Joe Naait ted N É É T I O N S ook Vermoorddeelt !!

Hè Hè ! Eindelijk na 1 1 Jaar – Gerechtigheid!! S E B R E N I C A !!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>