A C T U A L I T Y – Er zijn meer wolven in schaaps-kleren dan je denkt in Néé- der- land..

“Hoeveel zijn er daar van in Nederland Wolf in Schaapskleren?”

Zie je wel. Ik wist het wel. We hebben als sind 2009 wolven in Nederland, en waarschijnlijk al veel eerder. Sinds 2009 worden deze wolven gerégistreerd. En wel als ‘Lonely Wolves.’ Waarvan er constant 15 in de gaten worden gehouden. En in de gehele wereld, hoor ik U al zeggen. Tja,te beginnen bij Syrië-Assad; Russia –Rasputin; en Silvio Maffia Berlusconi; en oh ja, nog een Lonely wolve in Noord-Korea. Wij hebben de Wolven geschapen. En daarna Lonely Planet die ook voor de Wolven is gegooid, en het als Reisgids ook niet overleefd. Daarbij moet worden aangevuld, dat de meeste ‘Geheime-Diensten’at you Service Wolven in schaapskleren zijn.

‘Goehoed den morgen..’. We leven in een verscheurde wereld, en de P v d A scheurt er in een met tegen-zin- contradictoire-abjectivicatie in een J – ong S – exy – F – rouwen Fighter pilood om Foudkerkwijzer er vandoor. Uw mening is in voor-en-tegen-spoed geen Daalder op de Polinietisch Barometer waard !

Rasputin heeft 2 miljoen bloemen besteld , om onverbloemd duidelijk te maken, dat er meer kleuren van de Regenboog dan Homo’s in Russia zijn. Zelfs Tsaar-je-rot-de-zoveelste staat er gekleurd op in Rotje Knorr! Blijkbaar spreekt Rasputin tot de Verbeelding, en zijn de mensen die er tegen protesteren bereid – Phyziek kleur te bekennen. Uit geheime –uitgelekte bronnen blijkt dat Rasputin, eigenlijk aan zijn Spier-bundels te zien Ras-póót-tin heette. Wat voor een eenvoudige Russe-knus te Hautin was. Omdat vele Russische Militairen Het Schip in gaan, met hun Streksuéle-ge-bedaardheid, komen ze volgens onderwipte geheime stukken van mannen in het ‘voor-onder-gedonder’ aan hun trekken. En om te voorkomen dat de gehele Maas dit week-end door het vooronder ‘rosse-kleurt’, hebben ze aan het Kortse –eind van hun Manlijkheid-getrokken. Dat is pas je Manlijke-spier van onvermogen laten zien.

Naar nu blijkt is het Natte-droom-boek Prinsheerlijk in het water van de Hofvijver gevallen, en is de Op – R O E P – van die Burgemeester ook niet ongehoord gebleven gezien zijn ongehoorde Déclamaraties van Di-Néé’s , die hij niet kon ontkennen.
Om te voorkomen dat dit week-end de Derde-Wereld-oorlog in mijn hoofd uitbreekt, heb ik in overleg met niemand, want ‘iemand’, als voornaam bleek al overleden te zijn, heb ik besloten de G I F-pil om een einde te maken aan alle Oorlogen dès Horloge-n in te slikken, zodat ik bij de tijd blijf, mocht het onverhoopts dit weak – end anders aflopen.

Geloof dat ik maar eens het Boek van Tolstoi ter hand neem. Maar kan niet op de naam van dat boek komen.

Volgens mij ben ik in the W A R E N D P E A C E op al dat Gezeik in de wereld!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, O B A M A - Same Sex Marriage en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>