A C T U A L I T Y – Brief naar adres onbekend, of tóch niet..

‘Brief naar adres-onbekend, of tóch niet…’
We’re all wounded by wounded knee. Daar moest ik aan denken, toen de De Open-brief in The New York Times verscheen. Rasputin als Open wond op de Zenuw-gas-chamber van de 21-Eeuw. Vijftienhonderd zenuw-gas-slachtoffers als en-game voor de zoveelste Hollowcaust, de ‘rauwkost’ van de moderne ‘You naait the Néétions off Crussia.’ To cruss or not to cruss. Where is te Redt Cross? ‘k zie alleen maar Zwart hemden en kruisen als derelicten uit een ‘gastrologisch was het niet verleden.’

De Straf-en werkkampen lopen weer op rolletjes, en gaan als een trein de verkeerde kant op. De Pussy-cuts en de oliebaronnen , bevolken Siberië. De Stalinisatie door één man.Als één man worden wij gegijzeld. Het Politiek onzichbare Grijze Gordijn is weer terug. Goeden morgen ! Oh , sorry, was even aan het ‘nachtdromen van een Doem – ma –scenario. Maar ik werd pas écht wakker, toen ik hoorde dat er weer een Psychiatrische Kliniek in Russia was afgebrand, hoe erg dat ook is, wordt tijd dat we Rasputin af-branden. En op zijn minst de brieven verbranden. Oh nee, wat zeg ik noa weer. Ik geloof dat ik maar eens een brief naar Rasputin ga sturen. Adres? Geen Probleem. Ik stuur ‘m wel naar Damascus Lick my asstublieft ! Komt ie altijd aan! Ondertussen Timmert onze Sinister van Verbruidttenlandste zaken op de sémiantologie van: “Hou je aan je woord”, dan moordden wij daar geen woord meer over! ‘

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>