A C T U A L I T Y- Zeg Meneer de V N : Wie gaat er nou over L I J K E N ? ?

Meneer de V N : Wie gaat er nou over L I J K E N ? ?

Vluchtten kan niet meer, ‘k zou niet weten hoe? Vandaar dat Assad die duizenden doden als Stapels-bewijzen gebruikt om zich er achter te kunnen verbergen . En die bergen ‘lijken’, nergens op. Ziekolom-B voor verdere informatie, en achtergrond over de stapels bewijzen die volgens sommigen een HOAX blijken te zijn.

En het enige échte bewijs zijn de Klokkenluiders van, die vanZelf opgepakt worden. En zich dan laten ombouwen tot Chelsea’s. Daar wordt het Militaire Tribunaal niet warm of koud van. Maar dat is voor Bradley Manning de enige manier om van zijn Anti-deventsieve –repressieve houding af te komen. Stapels –bewijzen , en nog steeds één Lijk in de kast, toen in Rusland Putin door zijn O MO H – Élite-Leger van het tegenovergesteld van de Hetero-geaardheid bleek te zijn! Dus met terugwerkende –Vocale Kracht is dus iederéen van de Elite Eenhied H O M O ! O H M O O I is dat !
Dus al die Hetero-militairen zijn Van de Verkeerde Kanr bekeken zo gek nog niet?

Altijd al geweten dat Rasputin zich geen ene moer-malle-moer Of Flikker van zijn eigen sheksuéle gebaardheid zou aan – of – aftrekken. Om de ‘Kont-tiet-nuditeit’tijdens de Nolymphische Winter-Spenen en spelen in Balans te houden, moeten de Elite-Troepen van Rasputin op een Wortel bijtten.

Ondertussen heeft een Jhoernalistig zich laten Interviewen over het Onderwerp je er niet bij neer, en maakte van de Raputin-zender Gehakt. Bàllen-gehakt van de eigenaar Vlaai-die-mier Rasspoedtin! Die met Spoed in die Krankeverlegéégerei am brancard auf die Rutsch und Schmutschbahn nach unter dem Linden wird gerütscht ! Bij aankomst in Rhosbeefpitaal, bleek Rasputin die Lederhosen Füher für ein Rosen Unterhosen angezogen zu haben! Die ontdekking van de rose onderbroek van Rasputin, konthulde natuurlijk veel over de gebaardheid van de Bal laai laaika’s in het Russische Straats-systeem.

Omdat velen zich ook hier er létterlijk Blauw aan ergeren, stappen wij nu weer over naar de Zwart –Wit werkelijkheid van de vele Dik-ta-turen die over bergen lijken turen.Het is dus een Kwestie van Geduld voor heel Rusland Liemboergs – eh Hollands lult. En tot die tijd zet ik geen T V of Internet meer aan! Want je kunt er Gif op in nemen : Van A S S A D komt voorlopig geen E I N D E meer aan! Dus Vluchtten kan niet meer ‘k zou niet weten hoe en waar haar naar toe? En sommige Lijders en Colére-Leiders gaan over Lijken !! En die Dictatoren Lijken nergens op!
Beelden van de andere Werkelijkheid , die ook over Lijken gaat!!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op A C T U A L I T Y- Zeg Meneer de V N : Wie gaat er nou over L I J K E N ? ?

  1. Appelvrouw zegt:

    Ik dacht gisteravond: nu zet ik de tv uit en nooit meer aan want anders raak ik het laatste beetje vertrouwen in de mensen kwijt.
    Maar het helpt niets, je wordt toch achtervolgd met de gruwelheden, het lijkt of ze in je nek hijgen.

  2. Joshua zegt:

    Mevrouw U moet V E R – G I F – F E N I S vragen. U moet Op Uw blote Knieën door de Knieën! U moet er Gif op in nemen, wat je kunt.. dan zijn alle problemen, en dus T V-Kijken van de Buis, en net zoals de ‘Geen Mie Kaliën’ opgelost!
    Ik durf überhaupt geen T V meer te kijken..Want als ik zo zie ,gaat het nergens meer op L I J K E N! Ik Vlees het ergste voor de Oorlogsvleesindustrie. En de Chemie van de Moraal is ook al vèr te zoeken.. Misschien een Stil Plekje in nowhere-land op zoeken? Groet Weak – e n d Joshua

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>