A C T U A L I T Y – ‘Van Uitstel komt G A S S A D – stel? ?’

‘Van U I T S T E L komt G A S – S T E L ??’

Vooruit-stel van Nèckécutie door de V- ereenigde N- aaities geeft aaan G– As sad, eh Gas zat, tegen V- uck N-o one de gelegenheid zegt A- S S- A Dom zijn onschuld in Giften Schoon te wassen. Maar America end Great Brittain Barrier Grief hebben ook daar schoon genoeg van. Dus die Voorschot voor de Boeg was een Losse Flodder! Maar Ma Flodder had je met Huid en Haar al meteen met Rolstoel en al op Dood spoor gezet. Want Gassad heeft nu de tijd om ieder spoor doodlopend uit te wissen.

Maar ik had vannacht een Droom dat ik King was , en Kleur zou bekennen , voordat ik iemand Zwart zou maken! I had ee Driem!! Dat ik alleen op 5 December iemans Zwart mocht maken. En verder droomde ik vannacht dat verdere iedere Droom van mij Kado kon krijgen.

Eye het a Driem Dad Wan dee, geen Idéé oneneer, een coma achter het leven , eh zorry , comma , achter de Punt of no return zou zetten. Dat ik King en Kong zou zijn, als Hoofdrol-speler in een B-Film, die alleen op obscure kanalen van Murderdogs zou worden uitgezonden.

I Hat ee Driem, dat ik uit de Hoge Hoed de Oplossing van alle Problemen voor O B A M A – D R A MA en de Rode Lijn zou toveren.

Dat ik voor het Stedelijk Museum de Gouden bergen-belovende G O L D S T E E N die een Coldsteen bleek te zijn, door de Draaideur van die Badkuip zou doorspoelen. Daar zou ik eindelijk geen Kies-pijn meer of minder over hebben. Want die G O L D heeft de Stein dès tijds niet doorstaan. Benieuw wie haar dèstijds heeft aangesteld. Dat ze zich in ‘zwartmakerij’ danig kon aanstellen, bleek wel dat ze door de achtergrond steeds meer aan ‘kritiek op de voorgrond trad. Ze gaat nu als Missing Lost Art terug naar Lost – Angelos-t! Niks Miss mee.
Als ’ze’ maar niet als Miss-lukte Director op een Veiling bij afbod wordt aangeboden. Alhoewel haar Kleding tot de Z E R O – Nul-Kommaar-Nul-tolerance behoort. Maar iederéén die op Ann Goldstein biedt, moet wél een Black-Out-fit dragen.

Zojuist komt het Bericht binnen dat A S S A D alle Stratego-borden voor hun kop heeft opgekocht, en alle deuren in de Schuikelder zijn dichtgemetseld om te voorkomen adat die Aanval op hemzelf op de Tocht staat, aldus zojuist binnengekomen af-geluisterde-gesprekken van uit Dommaskers.

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>