A C T U A L I T Y – P A Y C U N I A non O M E L E T

“P A Y C U N I A non O M E L E T”

Erdood kan niet tegen Novo –biscum et cum Spirito tuo op. De Roelificatie van beelden op het net-niet-vlies van de moderne beschaving is niet hulpvaardiger dan de veschrikkingen in de Hulpverlening. Ondertussen moet iederéén onmiddelijk dat land verlaten. Yeh – man dat is waar. En de Diplomaten die op persoonlijke Titel ‘Dépersona –non-grata’ waren, komen nu bij Tim –timmer op het matje, zodat de waarheid onderuitgetrokken en geschoffeld kan worden.

Dat Néederland een Mort-tuarium voor Polen en tegen-polen zou worden, met zoveel slachtoffers verzuipen we er nog eens in. En van dat Buurland naast Polen, die bij ieder evenement hun ‘Portemonnai niet doen’ trekken, om dat in de Pareet-week bij te vullen, ja. die roemenen kunnen mij gestolen worden. Maar ik vond ze wel op de juiste plek zijn, afgelopen zaadterdag. Zodat je tegen ze kon zeggen: “Joh, wat heb jij hier te zoeken. Flikker op joh!” Maar het enige wat dat soort jongens én dames , eh, meiden weten is dat Nederland stelen en kaststelen hebben. Dus ja, moet je niet verbaasd zijn dat ze hier komen stelen. En op de Keet-pa-reet dag Kun je heel wat Ghulpen-stélen! Dat zou al een hele Winst zijn.

Over Winst gesproken, Je kunt natuurlijk ook je verlies nemen, maar De I N G wat staat voor : I ‘ve N o G eld, was spreekwoordelijk vorige week voor mij de Druppel knupple in het hoenderhok op de gloeiende plaat van die Koe-keul Hamburger, om de I N G de rug toe te keren.

Stond met een vriendin in een museum, om kaartje te kopen, stopte de ING –pas in de Gleuf. En ghy Gleuft het niet. Ik had Saldo te kort! Verbijstert riep ik Saldood vallen als dat zo is. Na nog een poging, gaf ik het op! Vriendin was zo aardig om entree even voor te schieten!

Na een paar uur later thuis te zijn gekomen, bleek er hélmaal geen Saldo-tekort te zijn. Saldood vallen als het wel zo was. Toen ik om informatie bij de I N G vroeg , kreeg ik van de ‘Huismoederlijke Stééle-phoniste’ te horen, dat er Rekeningen in de Pipe-line zijn, of zitten, waardoor ik Saldo-tekort had. Ik zei nog : “Mevrouw ! er is niks afgehaald! Kortom ik kreeg een unsatisfied antwoord. En bij navraag aan mensen die écht met geld en rekeningen om gaan, was hun antwoord: “Dit heb ik nog nooit gehoord!” Dus kan I N G van mij ook gestolen worden.. Te vaak pasweigering, te vaak storing. En vooral te vaak vertellen ze niet de Waarheid om hun moverende redenen! Achteraf hoorde ik dat er een grote D-dos-aanval was geweest. En dat uit voorzorg alles geblokkers was, of dat dan de Hacker Saldo –tekort aangeeft! Ik heb gelijk daarna geld opgenomen, en een heleboel Oude Sokken aangeschaft. Want Geld Stinkt er niet in !!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

4 Reacties op A C T U A L I T Y – P A Y C U N I A non O M E L E T

 1. Appelvrouw zegt:

  Dus eigenlijk staat ING voor I’ve no Guts!
  Ik heb het niet zo op pijplijnen maar nu is me ook duidelijk waarom.
  Voortaan heeft iedereen saldotekort zodat dieven je bankrekening niet kunnen leeghalen. Ik vind het prachtig gevonden! Zoiets bedenk je toch niet.

  Ik ben al jaren niet meer bij een bank, net als jij, heb ik het al heel lang in een oude sok.
  http://appelvrouw.wordpress.com/2013/03/19/verliefd-op-een-sok-vol-geld-uit-2007/

 2. Joshua zegt:

  Mevrouw : Ik zou toch tegen U niet willen beweren of zeggen: “S O C K it to me!”
  Maar dan leest U natuurlijk ook Sock-crates. En bent U lid via de oude sok van
  Sock U tera! En dat scheelt weer een S O K op de Borrel van uw Privé-bank! Maar hoe doet U dat dan met Uw Sok wassen, of Wit-wassen, of gebruikt u het voor de Bonte was? Maar in ieder geval bent U dus een Heldin op Sokken ! U sprak met…

 3. Appelvrouw zegt:

  De bank zal er niet door omvallen dat mijn sok vol zit, en omdat geld stinkt
  was ik het in zoutzuur, Heer Joshua.

 4. Joshua zegt:

  Dat scheelt een S O K op een Borrel ! En een G- Held op sokken … moet je altijd op een Fout – Uur – nà het Zoudt-Uur in ‘s-geld-gevoel’ afwassen in ‘Zonde van het geld !’

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>