A C T U A L I T Y – Je kon er G I F op in nemen ….

“Je kon er natuurlijk G I F op in nemen dat dat een keer stond te gebeuren!!”

Zat er Dik in dat die bestuurder opstapt dan er qua Veiligheid boven op zitten. Obécriminélitas noemen ze dat in de Zachte –Sèctor met harde maatregelen.
De rode lijn is daar net zo zoek, als Obama-drama in Damas kuss my ass – tu –blieft rode wallen onder zijn ogen van schaamte krijgt. Volgens mij is Ali – Chémicali-weet U nog, die pers-voorlichter die zei dat er niks aan de hand was- terwijl achter de Journalisten een paar blokken verder de bommen en granaten van Olivie B. Bommel asls een Bom in sloegen.

Maar ja, de Chemie tussen Obramadrama en Rasputin- China, je kan er Gíf op in nemen, levert alleen maar een Politieke Cocktail op die sowieso besluitloos dode-lijk ís! Zo te zien stapelen de Evidente- Lijken nergens op, zich zo op , dat je stapel-gék moet zijn, of ziende Blind door die aanval. En het Kind van de rekening is, juist ja.

Alarmbellen of Klokkenluiders zijn kalt gesteld, door Manning 35 jaar in eenzame Quantanamo op te sluiten. Terwijl je juist zo’n be-manning goed zou kunnen gebruiken. Maar ja, Amerika en Downingstreet 1 0 , denken daar anders over. Die Denken en dreigen met: Die Klokkenluiders kunnen mij gestolen worden.

En Rasputin zal er wel voor zorgen dat de Hó – mó-géénidentiteit ver blijft te zoeken. Dat Rasputin zich geen Flikker van iemand aan trekt geeft al de kontaminatie van een gehele Natie aan. En dat ze de komende winter een scheve-schaats rijden wordt met de Regenboogvlag toe-gedekt.

Ben benieuwd wanneer de Sport-meiden bij de volgende voorgeenprijswillenMis sen De K U T S hebben om internaaitioanaal te roepn. Rasputin : Je kunt namens alle Pussy- C U T S de Pot op !! Say Oh S ay no more!! C O C Amor!
In Sotsi wordt het Potvissen voor die Dames op de bevroene ijsvloer ingevoerd! Zodat ze met Rasputin de vloer kunnen aanvegen!!

Maar ja, dat we ook in landelijke Politiek geen onderscheidt aan Politiek en Privé kunnen maken, geeft wel de Diederikste Samsommooinella aan. Maar ja, dit is niet de eerste Privé-sickcrtaresse die niet in de Tweede Kamer maar in het achter-af-kamertje van het Privé-bed belandt. Bad Bad very Bed! P artij v d A nimalizaadtie!

Super zo’n bericht dat een Supermarkt mensen met een ontbloot bovenlijf weren.
Dan kom je toch gewoon zonder bovenlijf naar de Supermarkt, daar hebben we geen boodschap aan. Dit geldt blijkbaar voor mannen. Nou dà ’s een mee-valler voor de mannen, dat vrouwen dus wél met Ontbloot Bovenlijf mogen komen. Das pas Prettig boodschappen doen. Hoef je ook niet naar het strand daar voor! Nu begrijp ik ook waarom die B H mevrouw – Marlies Dekkers failliet is. Ze is sowieso bandeloos…Of stuit zo’n opmerking nou weer tegen de Verkeerde Borst? Oh, Hugo Borst? Nee hee , tot de volgende keer.

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>