A C T U A L I T Y – Hou je Bek, anders slaan we er op

Ook zo’n zin om vanmorgen iemand op z’n Bék te slaan?
Reken maar dat America tegen Russland en Syrieë nu zegt : bek houden anders…. slaan we niet op je Bek maar er op loss totdat Syrié een Total Loss-t is..

Er wonen meer dan één boks-stel in het dorp, die tegen de Sinister gaan opboksen. Want ‘ga líeg gas’ spreekt nooit namens de inwoners de waarheid. Met de Chemie komt het tussen de twee partijen nooit goed.

Net zoals de Chemie tussen Russia en America een gevaarlijke Giftige Cock-tail bevat.. Waar je gif op kan innemen, dat… het zo escaleert, dat er geen weg van Jack Kerouac terug is. En America zal Syrië de Gif-Gas-rekening uiteindelijk zelf laten betalen. En wie het niet wil horen of Luisteren zal het ingebombardeerd krijgen.
Hoop dat iemand z’n Nucléaire Hersens gebruikt, zodat ik niet op NU.nl moet lezen dat de Derde Wereld-oorlog is uitgebroken.

Maar ook in Nééderland slaan de Vonken van een Hoogleraar er af. Nu ze Twitterde dat ze zin had om Kamp op z’n Bék te slaan. Dat heeft ze goed gebacked, want velen vinden dat die Houten Klaas Poliníettisch op z’n Bék zal gaan. En velen zullen dat Backen!

En wie er ook gekleurd op staat is Humberto die in een Commercial de vrouwlijke tegenspeelster laat zien dat ze meer ballen en verstand dan Humberto heeft. Wél sportief, maar ik verdenk Humberto er van, dat ie een échte ‘Tàn – te’ is, zoals ze dat in Frankrijk plegen te zeggen.

De Vrouwlijke S –ex – G-roe P- éring van Lilian Janse heeft naar achteraf bleek toch de Broek aan, omdat ze tegen natuurlijke Voortplanting van de partij is, want stel je voor dat er dan Manlijke nieuwe Leden bij komen.. Dat zou niet Kíesh wezen ! Want de Heer en Oh na heer zei de Glorie. Aan het Kruis Pot Jan Nicht en Dorie! En nu Danse net Janse op muziek van Anaalmalia ClitoriaRodriques! Nee dat kan niet, want Gerééts-serveerden mogen niet op Muziekless is more.. Hor Hoor Hoor : de Heer is mijn Redder.. Het gaat aan mij allemaal voor bij. Want Bij Bèl denk ik aan Fietse.. Goeden morgen ik ga verder.

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>