A C T U A L I T Y – “B E W I J S” het maar eens ….dat..

“Bewijs het maar eens”

Special Dépressie in lagehuis door dreigende Taal als Gebakken lucht , afgewezen. En na Dreigende taal kwam van A S S A D het verlossende Antwoord in Gebaren – Taal : De Middel-vinger! Ja, daar kon je gif op in nemen. En onze Minister van Verbruidttenlandse zaken gaat vanmiddag via een Kerry-achtig-gesprek aan de wèg-wézùh Timmer en, om zoveel mogelijk-bewijzen via de de Parlementaire Geen Idéé-mooi-gratie af te wijzen. De Dictator is voor Démocratie!! We –wie – Beleave in De-Mol-kratie.

Over M ol gesproken, naar nu blijkt is Mark Rutte volgens zijn Oude Bond-genooit, in een Crisaire –Crisolutie ondergedoken. En wordt het volgens G W-N o W ay Tijd om z’n Ware Geen-gezicht te laten zien. Daarom aldus Het Gerucht zal Mark Rutten op de Vooruitmarkt in Amsterdam, de Maskerade van Sinisters en Poliniettici open, op de Loopbrug van de Af-en Uitgang bij de Amstel.Die Spéciaal daarvoor verplaatst is naar Het Museum-plein, omdat het Water ook van de Musici tot aan de Schaamlippen van het Schaamrood stijgt.

De Sinister van Z-onderwijs heeft De Lie-Pad-detector in het Hoger –Lager-zonderwijs ingevoerd, om het Lai Lai Lai –effect op Jeugdige Délinquentjes van Amsterdam Zuid eens Stevig onder de Hoeper-de-Poepe – Loep te nemen.

Ik dacht eerst dat het over Nymph-klier-kanker ging. Want dan heb je niks te kankeren, maar als het dan Lymphomatisch is, tja dan eh, ben je Bernard-iaans gesproken wel even over je Vollenhoven heen.

Krijg zo langzamerhand wel een beetje de ‘Ziekte’in, van al de Néé-ga-tieve berichten over ons Kronings-dramahuis. Maar daardoor worden ze ook weer zo Menselijk wat ons allemaal niet vreemd is. Alleen Vreemd-gaan als werkwoord zit er bij ons behoorlijk goed in-geheid. Niets is mij vreemd, zei de Eend zaam in de Vijver pakte de zwoert, gaf hem een beurt die ie oversloeg , en kreeg Postuum een Zonderscheiding des Persoons een Gouden ketting waarmee ie aan Snavelatische Banden werd gelegd! Vandaar dat alle Leden van Het Krooninklijke-Zwoerten Huis de wr-eed aflegt, en Zwoert bij de Bijbel. Want ook bij de Beesten af, is iederéén in zijn Na-vijver IJdel Zoals een Goed Narcist beaamt. En voor Gebaren-taal via De Middel-vinger heeft nog nooit iemand zich geschaamt! Maar ja, die gaat dan ook over Lijken! Maar ja, die Dictatort Lijk nergens op.

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>