A C T U A L T Y – Wet van mede en perssen van de naargeboorte van The Cambridge Boy

Hoe is de Naam van de… Bémelmans Jack Bémelmans .. Jack ? “Nooit vangehoord!”

What’s In a name ? Cambridge. Zegt me niks . Is dat niet een ‘L-eponiem voor Dope-ing? Nee, dat mag geen naam hebben. Er is weer eens een Lijstje met namen veschenen, van pantaniïsche duidelijkheid.Dat laat aan duidelijkheid niets te verwensen over. En rondje lepeo rond de Boo – gaard , zonder ‘m’, zet een rem op de sportieve kwalijktiliteit van de Omloop rond de aarde. Ach het mag geen naam hebben. Maar wat heeft dat met Cambridge te maken?

Oh Boy, ik dacht dat jij Royaal begaafd was, als alles weter. Maar op gebied van babies ben jij létterlijk een bedweeter. Kijk jij , of zie jij dan hélemaal niets over ’t babyhoofd. Het hele land staat op zijn kop. En, U bedoelt Greet Britten.. Wij hebben toch ook een Britt, die onvervalst Plat Mingliesh uit haar nek kletst? Ja, maar die kun je beter met het Badwater weg gooien. Oh Lord wat zeg ik nu weer. Maar inderdaad ontgaat mij soms de Keet van de Society en Sobriëty. Oh ze hebben een opvolger ? Gevonden? Geen opvolgster? Hè, wat jammer nou. Want in de lijn van de verwachtingen zou je met een naam als Winsdsor, met een lady-line meer bezoekers aan het Kraambed van de toekomstige Queen verwachten. Ik kan het niet helemaal volgen..

Nee, dat zij onze Koningin van B-Estelle B-Estelle maar ook, toen er op alle panden en onderpanden beslag werd gelegd, juist op de dag dat het Coke-programma met de Beslagste Win-of Winnaar uit de Magnatron zou komen. Maar is dat interessant nieuws? Ja ha, want zelfs op de Parkheer-plek van haar Ex is beslag gelegd. Oh, ik dacht eigenlijk altijd dat Roed- eh Rude – Gùl – Lid van zijn eigghù af-geslacht was.Maar ja, als je naar het Spotje van die Rijks-overheid luistert, tja, dan kunnen we het niet ‘leuker-maken’ in de Kom-en-kwàm-kwammer-tijd!! Maar eigenlijk komt het hier op-en-neer dat de hele questie ook al weer geen naam mag hebben.En Personen-non-Granata al hélemaal niet. Dat je met el je binnen-en-buitenvrouwen je zelf óver-belast is wel duidelijk, maar daar hoef je ons toch niet mee te belasten, Gewoon op tijdje belasting-ping-ping-betalen. Maar ja, als je voornaam, zonder dat ’t geen naam mag hebben, de belasting ontduikt.. Tja, da ligt de hele wereld als belastings-paradijs voor je open.Ondertussen valt hier een Blauwe Enveloppe door de bus.

Maar gelukkig staat er geen naam op. Belasting: Leuker kunnen we het niet maken, wel lastiger voor sommigen. Had ik nou toch maar een Parkeer-plek in de Kaarraarsje gekocht met terugverwerkende-belasting-ontdekking had ik toch prettig kunne af tuffen , of met M S Schip de Neellie Cruise naat onbekend bestemming kunnen gaan. En nu zit ik hier wederom, zonder naam of voornaam van betekenis, mijzelf af te schrijven.. Nu toch is maar mijzelf uit het Kadaster of bevolkings-register uit schrijven..Maar het Leven Het Leven mag wel een Naam hebben.. Het Leven le Chaïm is G * D D E L I J K
P S : Heb de Léposynoniemenlijst zojuist ontnaamd, zodat iederéén , met een schone lijst opnieuw de boel kan besodemieteren! Ik geloof dat ik maar eens op vacantie ga, naar Nâme !! Bonjour.

Zo juist binnnen 2 4 Juli 1 9 : 5 1

Official Name of B O Y C A M B R I D G E are

Prince William, Duchess of Cambridge name son

George Alexander Louis

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>