A C T U A L I T Y – Wat een Bak zeg! Joep van den Nieuwenhuyzen

Wat een Bak zeg! Joep van den Nieuwenhuyzen gaat voor 2 1/2 jaar de Bak ofwel de Nieuwe Koelcellen in.Krijgt als Taak-straf natuurlijk een Functie bij het Familie-concern van zijn Schoon-auders . Wordt weer een Halve van der Valkje geslecht!!
Dus verbaasd mij niiks als Van der Valk de Gevangenis over neemt. Overschie Bijvoorbeeld!

Joeppie _ Poeppie van den Nieuwenhuyzen gaat voor @ 1/2 Jaar de ..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>