A C T U A L I T Y – Waar Hàngt U uit diet Weak-end ? Toch niet boven de … Oh ik ben snelweg!!

“Há-Bortus-clinique pal naast Kerk-wee-je-gemeente !!”

Houdt ten Doodkist aan de nagel van een Sabortusclinique, die inHouten pal naast de Geréétvômeerde kerk staat. En de Moordvoerder van de gemeenste met de Toeplasselijke Réétlie-gieuze naam Jeeroen pater, klinkt mij natuurlijke als toegewijd vruchtwater in de oren!
Goede morgen zeg, beetje last van de warmte meneer? Of nu al over je toeren, terwijl ze daar in Frankrijk voor volgends jaar de Minister van Trans-sport Gender De Chinees
D O – P I N G , met genoeg Ping Ping over de Eindstreep van de Zwonderwhandelinhgen hebben gehaald.

Omfdat we voor volgend week een Hittegolf verwachten, hebben alle Directeuren de Schiderijen-collecties van de wanden gehaald, om spontane Vanzelfverbranding te voorkomen. Omdat de Reclame-campagne : “Kunst-ben-jezelf” van toepassing is, kan iederéén die zichzelf van toegepaste-kunstewaarde acht zichzelf in de Kunsthal laten in-lijsten. Zodat de gezegde : Kunst kan mij gestolen worden niet op U van toepassing is.

Tot mijn Houdinihillistische-verbijstering is het ‘klokkenspel’ van van Hans die alles aan de ‘Grote Klok hangt’, nogsteeds niet verdwenen. Ja, dan ben je natuurlijk uitgeluld, als je na iedere Voorstelling Réïncarnistisch terug komt. Want ik zou juist wel naar die voorstelling willen, om alles op alles te zetten, dat ie voor goed verdwijnt.

En dat je op Het Acht-Uur-Journaal Opsporing verzocht te horen en te zien krijgt dat Hans Klok verdwenen is. Nou verdwijnen er dagelijks mensen die het Nieuws en hun Leven niet waard zijn, en dan hebben we het niet over Madxicaanse Brug taferelen, hangende Het Onderzoek, houden ze er wel hun hoofd er bij , wat ook nit altijd in Màdgiko het geval is.

Meggico: Oh, wat moet ik opeens aan de Zangeres zonder toekomst denken. Nee, ik zou toch in dat land mijn toekomst niet willen uithangen. Want hélaas vragen veel
‘naast-bestaanden’, zich in dat land af, waar hun naasten uithangen. En hélaas is het Antwoord dan aan een Uithangbord boven de Snelweg!
En dan ben ik snél – Wég !! Lijk nergens op. Dus sluit ik af met U een
Prettig Moord-w e a k – e n d te wensen!! Oh wat zeg ik nu weer. Of zoek verkoeling in de Moordende Branding. Of ga met Neelie Cruise weg. Of het Schip in. Maar Zoek verkoeling, al is het maar in de Koelcel van een Morrraritorium. Ben weg !!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>