A C T U A L I T Y – Vreemde Vogels in de Vogelaarswijken

Vreemde Vogels in de Vogelaarswijken

Geen Sexecessief verbeteringen in Vögellaars wijk. Terwijl Sexwerkers bodem-prijzen hand-teren! Nou zak je vaker bij sex door de grond. Maar dit bericht zakt je broek van af, terwijl ik net ben aangekleed. Bij beide berichten ga ik er verder niet dieper op in. Maar ‘klaar is kees’, ben je er mee.En ‘kees maar raak maar raak’, what ever wil be wil bi, the future ours to see Ques sera sera. Oh, Doris day. Geen idéé hoe het is met Doris Day is. Wat je weer niet van Good old Rita Rise kan zeggen.

En August komt er aan. 1 9 6 2 ! Do I’ve to say more? Morelyn Monroe. Eh,Marilyn Monroe! Ofwel Norma Jean. En volgende maand alweer 1 6 jaar terug ! Diana. Pincess of Wales. En dan hoorde ik laatst nog een liedje met de Titel : I want you’re Dad. Dodelijker kan een Titel niet zijn.Zo de grafstemming zit er ook weer goed in deze morgen. En ik heb niet eens de Radio aangezet.
Heb alleen maar naar de Kritieken van Zomer-kwasten gekeken. En voor mij zal het weer Teeuwen duren voordat ik weer ga kijken. Alhoewel de Schrijfster van de volgende week The Benefit of the doubt heeft.

Ondertussen bereid ik mij voor op een allereerste bezoek aan Het Rembrandthuis morgen. Om samen met B B naar een tentoostelling van dierbare Peter Vos te gaan ! The knuffelbeer-prater die dichterbij de waarheid in Archaïsche Volzinnen de verwerkelijking anders op Papier zette. Hij tekende woorden uit zijn mond. Die Vrij vertaald beestachtig goed waren. De Vertekende Werkelijkheid. Die Poëtischer overkwam dan de verruwde Werkelijkheid, die een Kanttekening aan de wand is. De Rijkdom van vandaag zit ‘m in de Verruwing van niets te melden-agressie. Die Tatoërend zijn Spier-bundels laat zien! Van Dicht-bundels hebben dat soort gasten nooit gehoord. En sind de Vogelaars-wijken dat soort er ook hebben uitgegooid De Walkies-Tokkies, is uiteindelijk de buurt wel , maar wij als geheel er niet op vooruit gegaan!

Alhoewel ik moet zeggen dat Nééderland nog nooit zo goed er voor stond, nu iederéén Het Hazen-pad van de Vacantie naar Het Buitenland heeft genomen. Maar ik heb het nog niet gezegd, of de boerrren van búúútten, geen familie van De Boer , komen weer en masse naar De V- wedstrijden. Ik zou graag op de V- een Vertrék-premie naar Voedje Voedje Futjebalcountry zetten.

En ik lees zojuist een opmerkelijk bericht dat Erwin Olaf een Film voor een Leer-merk gaat maken..Waarmee hij eindelijk als Leernicht achter de Camera gaat staan? Lijkt me beter er voor. En dan op een Leerboot bij de Gaypride naar Leerdam ! King Lear eh King Leer zou dat ook een eh, Cousine zijn geweest. Wat altijd van Shakespier wordt of werd beweerd, En A H met snor die wist volgens laatste Poepblicaties ook behoorlijk wat het woord Schwüll bedeutete, Hij trok zich van zijn eigen gehaardheid bij de Potkachel geeb Flikker aan. Tja, en dan moet de uiteindelijk vraag van die Heerre me Jezus en zo ook wel overtuigend zijn als je met Twaalf Heerren je handen niet kon thuis houden! Vandaar dat ik wel val voor het Woord U O M O ! En die mogen volgens de gehanteerde norm-vervaging in een Vohogelaarswijk al hélemaal er niet wéz`rh! En een Leren-bankstel al hélemaal niet. Ik moet stoppen, want ik moet nog veel leer ren vandaag! Goeden Morgen.

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>