A C T U A L I T Y – Nee hè niet weer hè : kan het niet meer horen: Het is zoals het is!

Oh wat erg! Ach Het is zoals het is ! Wat is dan zo erg als het dan is? Nou erger dan het is zoals het is kan bijna niet. Als bijna nog niet het einde is van, dan is het isnog niet een Issue waar je over kan vallen. Want als dat gebeurt is het erger dan het is geweest. En het is zoals het is dat ik er nog steeds ben. Dus zo erger je je niet als mesn aan het feit dat het issen zoals het is mog niet zo’n issaliteit ten opzichte van de modische gedégradeerde Gril van de Moderniteit als is is is is Mis is sissis. Ofwel afgekort in Plain Mingliesh Mrs. En als er iets Misis met de Mrsis is het wel de miszistuéring van de non-oppervlakkigheid van het verdwaal-gebruik Der Néé – der – Lantse –afstandse Thaal. Ik kan geen radio of t v – Géé Véé Véé Déé aan zetten of er is wel iets Mis met de Mistégriteit van een bestuurder, of hélemaal mis met de quotidiaanse antwoorden van het Stériotype Antwoord : Het is zoals het is! Dat heb ik een Criminuéél nog niet horen zeggen op de vraag hoe het daar is, dat ie dan antwoorde: ‘Het Gevang is zoals het Gevangenís’ Daarmee wil ie dus zeggen dat ie een gevangene van zijn eigen is, of mís is. Nou zijn Criminelen meestal geen Mrssissen, en als het mis is zoals het is, loopt het ook niet met een Mississer af.Het is zoals het is.. Oh is dat niet van Daniel Lohuuys? Sindsdien hoor ik een So gtekst dus als werkwoord der Ontkenning. “Het is zoals het is! En ook al zing je het als een Song, aan het eind van het Liedje is er geen ontkomen aan ! Het is zoals het is! Iedere keer als ik dat op de reedio hoor denk ik gelijk: Ach joh : Val dood! Knap dat je dat in een regel ontregelend kan bewerkstelligen. Terwijl ik me toch niet laat kisten als het over dat onderwerp gaat. En het is zoals het is, kan ik bij een uitspraak van de Rechter al hélemaal niet aanhoren, omdat dat als consequentie heeft dat je met Stoelen en andere Niet DémooiKratisch Huishoudspullen naar de Verdachte gaat gooien. Omdat de Politie naar nu blijkt niet meer gaat of mag Reëntréanimeren, zullen ze in de Véchtzaal, ook hun ware –gezicht laten zien, wat ‘is zoals het is’ geen gezicht is. Nu de Politie niet meer mag optreden.., deden ze dat dan? ‘Is zoals het is’ een questie van geduld, voor heel Holland Liemboergs Lult . En omdat de doorsnee hollander dat niet kan dan alleen maar uit zijn Nek Lullen wat een heel Boom-tot-gesprek oplevert waar je met een Blad voor de Mond geen Woord hou je aan je woord van verstaat. En het ís , zoals het is ‘Een Misvatting te moete Kont staat stéren dat wij als Doorgesneden Hollanders is als werkwoord alleen in het Toilet met een P’er voor gebruiken. Dus daar zeiken we verder niet over . Want het is zoals het is. En we gaan niet weer over Het weer en het heen en weer van Drs P. Het hebben hè? Want Het Vis is zoals het Vissis het al zegt voor ie in het water lag als was opgedregd! En hélaas komt er aan dat Liedje ook nooit een eind! Hélaas : Het is zoals Het Is het einde van dit verhaal zondaer Moraal gaat het is zoals het is met zichzelf aan de haal. Maar ik zet een tijdej niet de radio T V of het Internet aan, want ik wil wel eens zonder zoals het is dat wat er is ook zonder dat op de wereld bestaan..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op A C T U A L I T Y – Nee hè niet weer hè : kan het niet meer horen: Het is zoals het is!

  1. Selma zegt:

    To be or not to be (Hamlet)
    Que sera sera, whatever will be, will be (Doris)
    That’s the way it is (Elvis)

  2. ACTUALITY zegt:

    To Bi or not to Bi : That’s no Question for mi! Formidable! You’re the omne for Mi Formidable.. etc… kees maar raak maar raak what eer wil Bi or not to bi ! B I S 2 8 !! Weet U nog? That’s the way I like it !! I ha Iha!!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>